Native Instruments Komplete Kontrol S61 med Komplete 11

  • Video 1
kr. 6.842 NORMAL PRIS kr. 7.672 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Inkluderer opgradering til Komplete 11
  • 61 tangent MIDI controller keyboard
  • Designet til perfekt integration med Komplete
  • Suprem kvalitets Fatar keybed
  • Key illuminating lys Guide

Native Instruments Komplete Kontrol S61 med Komplete 11

detaljer
Native Instruments Komplete Kontrol S61 med Komplete 11 er en særlig pakke sat sammen af Gear4music. Den inkluderer det Komplete Kontrol S61 MIDI keyboard (med Komplete Select) og en opgradering til Komplete 11. Native Instruments Komplete Kontrol S61 er designet til at tilbyde den bedst mulige integration for Komplete og Komplete Ultimate. Du kan nu gennemse alle lyde via type uanset hvilken virtuelt instrument de hører til. Du kan også hurtigt oplægge patches klar til justering og redigering. Det ekstremt høje kvalitets Fatar keybed er komplimenteret af det klare visuelle display og tryk-følsomme controller knapper.

Produkt Ref: 80613

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hvad er inkluderet?

Native Instrument Komplete Kontrol S61

Komplete 11 Select

Med udgivelsen af Native Instruments Komplete 11 serien, Native Instruments inkluderer nu Komplete 11 Select standard med alle Komplete Kontrol keyboarder. Dette giver dig mulighed for at komme i gang lige ud af boksen, hvilket giver dig en række premium-kvalitet virtuelle instrumenter og studio kvalitet effekter. Komplete 11 Select kommer som en downloades software, når du har købt den Komplete Kontrol. Native Instruments Komplete 11 Select er en samling af nogle af de bedste virtuelle instrumenter og virkninger på markedet, forsyne dig med bedste af Komplete instrumenter. Den Komplete 11 Select bundle indeholder 45 forskellige produkter med alt fra synthesizere og klassisk lyde til høj kvalitet effekter og mastering værktøjer. Kompileret med professionelle digitale musikere i tankerne, indeholder Komplete 11 bundt alt hvad du skal producere høj kvalitet produktioner fra din favorit DAW.

Komplete Kontrol

Den Komplete Kontrol S Keyboard giver dig komplet control over hele verden de fleste avancerede softwareinstrumenter. Der er ingen anden enhed, der vil give bedre eller mere intuitiv control Komplete software. Høj kvalitet Fatar keybed giver dig overlegen fornemmelse over konkurrerende keyboarder og høj kvalitet encodere tilbyder i alt control af alle centrale software parametre. The Light guide™ centrale belysning og klart billede display levere en enestående visuelle perspektiv på den kreative proces.

Den innovative indfødte kort teknologi sikrer, at kæmper for at kortlægge Komplete instrumenter er en saga blot. Med hver Komplete instrument har at blive pre-kortlagt af Native Instruments' førende lyddesignere alt du skal gøre er blot vælge din ønskede instrument og se parameteren navne og værdier belastning på den klart se på display giver en enorm mængde af parameter control lige der på S61.

Med en indbygget lys guide systemet ligger øverst på tangenterne Kontrol S61 hjælper dig med at identificere tromme celler, centrale switche, sætninger og mange flere blot et overblik, så du sparer tid og gør det muligt at optage dig selv fuldt ud i musikken. Ikke kun farvekodede lys tjene som instrument gruppe markører, men de har også den utrolige evner engang i skala tilstand til at lyse op noter af ønskede omfang tillader dig at oprette fantastisk og professionelle klingende melodier om en erfaren af spirende keyboardspiller.

De to ultra-følsomme touch strips i venstre hjørne af tangenterne har evnen til at fungere som pitch og mod hjul gør det muligt at tilføje unikke nuancer til dit spil. De kan også brugt til at efterligne fysiske genstande som fjedre og hoppende bolde til interessante graduering kurver.

Aktivere akkord tilstand på den indfødte S61 og skabe en rig harmoniske præstation ved at spille enkelt nøgler. Kort akkorder, ved blot at vælge tilstand og inversion, eller ved at indlæse en akkord sæt af klar-til-play progressioner til at inspirere og forøge din egen kompositioner.

Native Instruments Komplete 11 opdatering fra Komplete vælge

* Denne opdateringsversion af Komplete 11 er for alle, der i øjeblikket bruger Komplete Vælg og ønsker at opdatere til Komplete version 11 *

Komplete fuldtone

Komplete 11 bundt egenskaber bedst Komplete instrumenter, effekter og lyd værktøjer, lige fra synthesizers og klassisk lyde til forsinkelser, reverb og mastering værktøjer. Hele området byder på 13000 individuelle lyde, giver dig mulighed for at manipulere, Rediger og håndværk lyde fra et stort bibliotek af lyde. Alle favoritter af audio fagfolk har indarbejdet herunder symfoni Essentials, følelsesladet strenge plus alle K11 tilføjelser.

Alsidig samling af lyde og effekter

Komplete 11 samlingen byder på et stort udvalg af lyde, instrumenter, effekter, redigeringsværktøjer og mastering værktøjer, alle udarbejdet i en bekvem harddisk. Bevæger sig fra Komplete 10 pakken, Komplete 11 indeholder seks nye tilføjelser herunder: Reaktor 6, Una Corda, Indien, Replica, Strummed akustisk og Kinetic Metal. Alt fra synthesizere til klassisk orkester lyder, Komplete 11 åbner en verden af muligheder, når det kommer til lyddesign, musikproduktion, blanding, og mastering og også live-optrædener.

Prisoverkommelighed & kompatibilitet

Komplete 11 kollektionen er designet til at bringe prisoverkommelighed til digital musikere. Samlingen Komplete 11 sparer op til 88 procent i samlede værdi ved køb instrumenter og værktøjer separat. Samlingen Komplete 11 funktioner komplet integration med Komplete Kontrol-S serien keyboard og Maschine hardware for hurtig og nem opsætning.

Komplete Kontrol

Komplete 11 ligeledes egenskaber KOMPLETE KONTROL, en software, der giver dig fuldstændig og omfattende adgang til alle instrument i en praktisk lydkort. Dette gør det muligt at se hver enkelt instrument og effekt på ét sted.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.