DISC Novation 25 SL MK2 USB MIDI Controller Keyboard

kr. 1.887 NORMAL PRIS kr. 2.638 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Novation 25 SL II USB MIDI Controller keyboard
  • 144-Tegn LCD-skærm
  • Back tændt-Lysdiode knapper og kodere
  • Automap 3 PRO Software
  • Velocity-følsomme, Semi-Weighted handling keyboard.

DISC Novation 25 SL MK2 USB MIDI Controller Keyboard

Detaljer

Med et gigant display 144-tegn tilbage tændt-Lysdiode knap og udbyder status LED omgivet kodere, er der næppe en grund til ikke at beundrer den Novation 25 SL II. Denne hyggelige stykke Kit understøtter en fuld DAW og plug-in kontrol panel. Alle 56 drejeknapper, knapper og faders er alle kort-stand takket være den fremragende Automap 3 PRO software.Produkt Ref: 13758

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nøglen egenskaber

  • Høj kvalitet professionelle keyboard - hastighed-følsomme, semi-vægtede handling keyboard fra Fatar, med overdragelig After touch Novation levere en følelse af at spille et instrument, lilletrommere end blot en computer perifer.
  • Belyst kontrolelementer giver instant visuel feedback - smukt tændt førte ringe omkring otte glat encodere, og baggrundsbelyste knapper i hele giver instant visuel feedback for hver fysisk kontrol, yderligere reduktion af afhængigheden af computerskærmen.
  • Giant 144-karakter LCD-skærm - frigør kunstner fra at være lænket til monitoren, placere alle de vigtige data lige ved siden af de relevante kontroller.
  • Stort udvalg af touch-følsomme kontrol - fuld kontrol panel støtte ultra-fleksibel DAW kontrol og Auto-tilknyttes plug-in kontrolelementer, 16 drejeknapper, 8 fadere og 32 konfigurerbare baggrundsbelyst LED knapper.
  • Automap 3 PRO Control Software -SL Mk II kommer med Automap software, som giver dig mulighed for straks at knytte software parametre til fadere, knapper, encodere og gryder og andre controllere

SL Mk II er udviklet til at udstyre den moderne DAW bruger med hver dimension af hardware kontrol, gør det muligt for en hands-on tilgang til navigering software, blanding og kontrol af plug-ins. Det repræsenterer en ekstraordinær værdi som en controller, integrere en DAW kontrol panel med en kvalitet semi-vægtede keyboard (med After touch) og de mest intuitive plug-in tilknytningsfunktionerne tilgængelige - ledet af Automap 3 PRO; uden tvivl den mest avancerede kontrol software på markedet.

Vanskeligheder med andre kontrol panelr er at vide, hvad er tildelt til hvad. SL Mk II har en kæmpe 144-karakter ultra-lyse LCD-skærm, der viser alle de parameternavne og -værdier for den aktuelt markerede række controllere. Alle 8 fadere og 16 knapper er tryk følsomme, så i øjeblikket en er rørt, displayet viser navne og værdier på rækken og sætter parentes omkring den controller, der er i øjeblikket at blive rørt. Dette gør det muligt for brugeren at se hvilken parameter der er tildelt til controlleren uden at ændre værdien, eller henvise til deres software. SL Mk II har også en dedikeret 'Hastighed urskive' drejeknap, som kan bruges til at ændre værdien af en parameter, markøren er placeret over uden at foretage nogen som helst tildelinger.

8 kontinuerlig roterende encodere har 11 segment LED ringe omkring hver af dem, så encodere opfører sig som Potter, så brugeren kan se værdien før du flytter dem. Alle knapper har lysdioder nedenunder dem, så brugere kan straks se efter deres status uden at skulle trykke på dem. Der er 8 soft-feel tromme pads, en pitch/graduering hjul og et X / Y Xpression touchpad som (sammen med fodpedal og Sustain Pedal input), er alle fuldt overdrages til enhver parameter med Automap software

SL Mk II er udviklet til at tegne minimum nuværende, så det kan bruges som en USB-buss-drevne enhed, og en valgfri 9V DC strømforsyning kan føjes til stand-alone brug. Samt USB interfacing, SL Mk II har 1 MIDI i 1 MIDI igennem og 2 MIDI outs.

Magten bag SL Mk IIS unikke evne til at knytte controllere ved et tryk på en knap, er indeholdt i den medfølgende Automap software. Automap 3 PRO gør det muligt for brugerne at knytte controllere med utrolig hurtighed og lethed - ikke mere gravning gennem MIDI kontinuerlig controller numre, Automap server tager sig af det hele. Automap's GUI giver brugeren en visuel repræsentation af alle aktuelle tilknytninger på monitoren, samt evnen til at gemme og administrere tilknytninger på tværs af forskellige projekter. Der er også en mulighed for at kun at opdrage GUI, når en controller på SL Mk II har været rørt!