Yamaha MSP7 Studio Active monitor

 • Video 1
kr. 4.560 NORMAL PRIS kr. 5.295 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Professionelle studie Monitor
 • Ideel til hjem Studios
 • Avancerede Bi-Forstærker Design
 • 6,5 tommer basenhed
 • Klar og detaljeret lyd

Yamaha MSP7 Studio Active monitor

detaljer

Yamaha MSP7 er et fuldt ud drevet to-vejs studio monitor med en flad respons ved lave og høje lydstyrker. MPS7 har en dedikeret 80w forstærker, hvilke beføjelser en 6,5-tommer subwoofer og en separat 50w forstærker, der ser efter 1-tommer Titan diskant. 6.5-tommer subwoofer inkluderer en behandlede polyproplylene kegle, sat i en roll-gummi surround, og har en meget stiv cast-magnesium kurv for at støtte kegle og magnetics. One-inch diskant er udstyret med en central fase plug, suspenderet på tre stivere. Dette hjælper med at kontrollere spredningen vinkel og tilbyder nogle fysisk beskyttelse. Denne særlige diskant er i stand til at arbejde op til 40kHz og er drevet af et stærkt magnetisk kredsløb, med formålet at give en meget hurtig reaktionstid for nøjagtig gengivelse af transienter.

Produkt Ref: 48054

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Drevet for kompromisløs kvalitet

Tendensen til at vælge højttalere til monitor af produktionen er baseret på nogle meget lyd logik. Ved at integrere og matchende forstærkere og højttalere, kan forholdet mellem dem holdes under perfekt kontrol for overlegen ydelse i det største mulige udvalg af systemer. Forstærkere, selv er naturligvis af den fineste kvalitet og i modsætning til component forstærkere, der skal være konstrueret til acceptable matcher med det bredeste mulige udvalg af højttalere, er designet og fremstillet specielt til at drive systemet bas og diskant i deres særlige kabinet. Uanset hvor MSP7 STUDIO monitore brugt, og med hvad kilder eller andre audio gear, ved du, at du altid modtager ydelser af en perfekt matchede power forstærker og højttaler system. Du vil høre forskel. Du vil også drage fordel af bekvemmeligheden i ikke at skulle beskæftige sig med eksterne forstærkere og kabler.

Avancerede Bi-Forstærker Design

Der er en række fordele ved at multi forstærker højttaler opsætninger, men de ekstra omkostninger og ekstra udstyr, der kræves kan gøre dem upraktisk i mange situationer. Med MSP7 STUDIO er alt hvad du behøver indbygget? alt du skal gøre er, at levere line-niveau input. De 6,5 tommer kegle woofer er drevet af en 80-Watt effektforstærker, mens 1 tomme dome diskant har sin egen 50-Watt effektforstærker. I MSP7 studiet resulterer denne særlige kombination af power og driver i den perfekte balance mellem lav-medio og høje frekvensområder. Frekvensområder er delt via et omhyggeligt designet elektroniske delefilter før power forstærker indgange, indeholder stejl 30-dB/oktav-roll-off kurver i både lav - og high-pass-filtre. Den stejle roll-off minimerer Inter modulation mellem frekvensbånd på crossover-punkt, at opnå betydeligt blødere, renere delefilter præstation i den kritiske mid-range. Og det faktum, at delefilter er en line-niveau elektronisk design helt eliminerer tab, forvrængning og undertiden alvorlige Inter graduering, der er næsten uundgåelige i konventionelle passive delefilter netværk drevet af en enkelt effektforstærker.

Oplysninger, der definerer overlegen præstation

MSP7 STUDIO bas og diskant enheder har nogle vigtige design innovationer, der bidrager direkte til forbedret lydkvalitet. 6,5 tommer basenhed, har for eksempel en specielt behandlede polypropylen kegle med lav-dæmpning gummi omgiver for undtagelsesvis glat svar. Lav-reflektion high-stivhed støbt magnesium kurve, begge maksimere mekaniske præcision og minimere uønskede farvning af den talendes output. 1 tomme diskanter funktion titanium kupler, der tilbyder den perfekte kombination af let vægt og stivhed for præcise reproduktion lige op til 40 kHz. Diskanter har en kraftige magnetisk kredsløb der resulterer i ekstremt hurtig respons for sprød, naturlige transienter og er integreret med en bølgeleder, der opnår ensartet høj frekvens dispersion af 120 grader. Men precision manufacturing yder et stort bidrag til præstation samt grundlæggende materialer og design. Den mindste excentricitet i justeringen af diskant kupler og bølgeledere, for eksempel, kan alvorligt påvirke præstationn. Så kan tilpasningen af spoler og magnetiske kredsløb. Disse er de detaljer, der kræver en betydelig investering af energi og ressourcer at gøre ordentligt, og de er præcis de detaljer, der gør MSP7 STUDIO superior studio monitor, som det er.

Funktioner og specifikationer

 • 2-vejs bas-refleks bi-forstærket Near-Field studio monitor
 • 6,5 "kegle basenhed og 1" titanium dome højfrekvente enhed leverer 45Hz - 40kHz frekvensrespons
 • 130 Watt (LF 80W HF 50W) dynamisk bi-forstærket power.
 • XLR balanceret input.
 • 31 positioner niveau Control letter præcise samlede system niveau matchning.
 • Low-Cut skifte og TRIM Control (høj/lav).
 • Fuld magnetisk afskærmning.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.