TC Electronic BMC-2 DAC and Studio Monitor Controller

kr. 2.243 NORMAL PRIS kr. 5.204 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

TC Electronic BMC-2 DAC and Studio Monitor Controller

detaljer

BMC-2 - din nye High Def DAC og Monitor Controller.

TC Electronic BMC-2 er en dedikeret Digital-til-Analog konverter og praktisk skærmstyring i højkvalitet. Den ideelle løsning for dig - uanset din lydproduktion og monitor set-up - det være sig digital eller analog.

Produkt Ref: 14627

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hos TC Electronic indser vi, at forudsigelige, ultra-lav latency højttalere og hovedtelefon kontrol er en vigtig del af din produktionsproces, og med BMC-2 er sådan luksus altid tilgængelig for dig - uanset tilstanden af computeren, som er hjertet i dit system.

Denne handy selvstændige desktop enhed, som kan betjenes uden en Mac eller PC, tilbyder dig umiddelbar og praktisk kontrol af lydniveauer. BMC-2 kontrollerer lydniveauet, samtidig med at den giver dig mulighed at skifte mellem tre digitale input kilder - S/PDIF, AES3, TOS og ADAT, og den bekræfter, hvis disse indgange er synkrone eller ej.

BMC-2 driver et sæt analoge højttalere, et sæt af digitale højttalere og et sæt hovedtelefoner. Kalibreret lyd leveres i begge sæt højttalere og hovedtelefonen.

Men det handler ikke kun om DAC og niveaukontrol. BMC-2 lægger også brugerdefinerede referenceniveauer lige i hånden på dig. Du trykker blot på den frontpanel-monterede REF knap, og BMC-2 vil så dæmpe dit output til et forud-defineret lydtryks niveau, og reference-monitoren er altid bare et enkelt knap-tryk væk.

BMC-2 re-clocks alle inputs med præcision, og den rummer højtydende jitter afvisning baseret på patenteret JET-teknologi, der oprindelig blev udviklet til vores flagskib System 6000. Alle fordelene ved optisk interfacing uden nogen problemer - asymmetrier korrigeres og jitter fjernes helt fra ligningen.

Den analoge udgang tilbyder et bredt dynamikområde på XLR-stik. Peak niveau-måling og integritetskontrol- eller 'iCheck' - er også tilgængeligt på den valgte indgangsterminal. iCheck afslører, hvis signalet er rumligt kompromitteret, fx på grund af reduktion af data, såsom MP3 eller AAC-kodet ved for lav en bithastighed.

BMC-2 er en selvstændig desktop-enhed, der virker lige ud af boksen uden behov for en computer til installation. Den kører interface direkte med alle nye Mac-computere og de fleste pc'ere, som anvendes til lydproduktion - du skal bare vedhæfte den medfølgende 12V DC power adapter.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.