Roland DUO-CAPTURE EX USB audio interface

 • Video 1
kr. 992 NORMAL PRIS kr. 1.173 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • DUO-CAPTURE EX USB Audio Interface
 • To VS Preamps med Phantom-power
 • Kompatibel med PC, Mac og iPad*
 • Støjsvag, trevejs strømforsyning; kører på USB bus, to aa-batterier eller AC-adapter
 • Robust, kompakt aluminiumschassis

Roland DUO-CAPTURE EX USB audio interface

detaljer

Den nye DUO-CAPTURE EX er pakket ind i et robust metalchassis, hvilket gør den perfekt til både hjemmestudiet og den mobile produktion. Det hårdføre USB audiointerface er udstyret med to VS Preamps, der har de samme professionelle komponenter som bruges i rolands high-end digitale mixere. Den er forsynet med to kombo XLR/TRS inputs, inklusiv et Hi-Z input så du kan koble en guitar eller bas direkte i. En tre-vejs strømforsyning giver den ultimative betjeningslethed og gør det muligt at bruge enheden fra computerens USB-bus, batterier eller en separat AC-adapter. DUO-CAPTURE EX er powerfuld og fleksibel og kompatibel med både Windows, Mac OS X og iOS*Kontakt vores Roland specialist for yderligere information på: 0843 155 0500

Produkt Ref: 29372

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nu kompatibel med iPad

Den nye DUO-CAPTURE EX er pakket ind i et robust metalchassis, hvilket gør den perfekt til både hjemmestudiet og den mobile produktion. Det hårdføre USB audiointerface er udstyret med to VS Preamps, der har de samme professionelle komponenter som bruges i rolands high-end digitale mixere. Den er forsynet med to kombo XLR/TRS inputs, inklusiv et Hi-Z input så du kan koble en guitar eller bas direkte i. En tre-vejs strømforsyning giver den ultimative betjeningslethed og gør det muligt at bruge enheden fra computerens USB-bus, batterier eller en separat AC-adapter. DUO-CAPTURE EX er powerfuld og fleksibel og kompatibel med både Windows, Mac OS X og iOS*


VS Preamps

DUO-CAPTURE EX kan prale med to højkvalitets, digital kontrollerede mikrofon-preamps (VS Preamps) lavet fra samme, stærke kvalitetskomponenter som de preamps, der findes I Rolands V-Studio 700 og M-400 digital mixer. Der er to XLR/TRS komboinputs i hver preamp plus uafhængig phantom power til hver kanal.

Støjsvag strømforsyning.

En af DUO-CAPTURE EX’s nøglefeatures er dens støjsvage, alsidige strømforsyning. Designet til at levere et rent, balanceret input og output, og leverer en driftsikker basis til enhver professionel audioapplikation eller audiomiljø. Når den forsynes via computerens USB-bus, regenererer DUO-CAPTURE EX den interne strøm og sikrer den ideelle spænding for optimal lydkvalitet og effektivitet under mobile omstændigheder.

Optagelser derhjemme

DUO-CAPTURE EX er forsynet med to XLR/TRS inputs (med phantom-power for kondensatormikrofoner), plus en Hi-Z inputswitch for direkte tilslutning af elektrisk guitar eller bas. DUO-CAPTURE EX er kompatibel med alle større computerplatforme, inklusiv WDM/ASIO (Windows), Core Audio (Mac), og selv iOS for iPad.

Til den mobile musiker

DUO-CAPTURE EX er perfekt til den rejsende musiker, da den er kompakt og bygget i et robust aluminiumschassis. Den passer perfekt i en rygsæk og vejer lige under et halvt kilo. DUO-CAPTURE EX tilbyder en nem, mobil løsning og kan forsynes via din computers USB-bus, to AA-batterier eller en AC-Adapter (sælges separat). Dens fornemme preamps og støjsvage komponenter giver pro-kvalitetsresultater hvor end du optager, inde som ude.

Til iPad

Gør din iPad til en professional optageenhed ved at forbinde den til DUO-CAPTURE EX*. Optag vokaler, guitar, keyboard eller andre instrumenter med superb kvalitet gennem DUO-CAPTURE EX og ind i din iPad via dine favorit iOS-apps. Ydermere kan DUO-CAPTURE EX fungere som USB-MIDI interface til at kontrollere iOS-apps med elektroniske instrumenter som eksempelvis MIDI-keyboards, V-Drums osv.

Hvis du er usikker på hvor Roland USB-Interface er bedst, så tjek vores Sammenligningsdiagram nedenfor.

Funktioner/specifikationer

 • Antal Audio Optage/AfspilningskanalerRecording: 2 channels Playback: 2 channels
 • SignalprocessorPC interface: 24 bits AD/DA Conversion: 24 bits
 • Samplingfrekvens:AD/DA Conversion: 48 kHz, 44.1 kHz
 • Inputimpedans:INPUT 1, 2 (XLR type): 4 k ohm eller mere (balanceret) INPUT 1, 2 (1/4-inch TRS phone type): 34 k ohm eller mere (balanceret)
 • Output Impedans:OUTPUT L, R: 2 k ohm (balanceret) PHONES: 47 ohm
 • Frekvensrespons:48.0 kHz: 20 Hz til 22 kHz (+0/-2 dB) 44.1 kHz: 20 Hz til 20 kHz (+0/-2 dB)
 • Tilbehør:Brugermanual, DUO-CAPTURE EX Driver CD-ROM Cakewalk SONAR LE DVD-ROM (for Windows) USB kabel Alkaline batteri (AA, LR6) x 3

  Størrelse og vægt:
  • Bredde: 153 mm (6-1/16 tommer)
  • Dybde 119 mm (4-11/16 tommer)
  • Højde 47 mm (1-7/8 inches)
  • Vægt 460 g, 1 k 1 oz. (undtagen batterier)

For mere detaljerede specifikationer download PDF'en nedenfor.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.