DISC Roland UA-S10 Super UA Audio Interface

 • Video 1
 • Video 2
kr. 3.408 NORMAL PRIS kr. 3.897 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Audiophile lydkvalitet
 • 4 indgange, 4 udgange
 • Trykstøbt Metal konstruktion
 • Hovedtelefoner Jack
 • Rense støjsvag drift

DISC Roland UA-S10 Super UA Audio Interface

detaljer
Roland Super UA er en audiophile-grade audio lydkort til Mac og PC. Super UA kombinerer uberørt lyd, premium byggekvalitet og lav latency præstation i et næste-generations audio interface. Med indbygget understøttelse af både 1-bit DSD og 32-bit PCM afspilning er Super UA supermoderne i troskab. Low-latency drivers levere problemfri og effektiv præstation med dine foretrukne DAW. Og dens modulære design, skulpturelle objekter og all-metal konstruktion gør det en fornøjelse at bruge, og smuk at se på.

Produkt Ref: 54889

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

S1LKi lyd

Uanset om du er blanding og redigering i studiet eller spille til udsolgte skarer på vejen, du har brug for en lydkort, der præsenterer din musik med fantastisk klarhed og maksimal effekt. Vores nyudviklede S1Lki DSP motor og høj opløsning DAC'er leverer senest i høj opløsning lydafspilning.

Super UA high-end DAC understøtter 2.8 MHz/1-bit DSD og 192 kHz/32-bit flydende punkt PCM afspilning - så du kan opleve den fulde opløsning af din DAW'S 32-bit lyd motor. Høre den mest præcise redigeringer og subtil blanding detaljer. På scenen lyder softsynths og backing-spor deres absolut bedste, efterlader et varigt indtryk på din målgruppe.

Fleksibelt Design

Nutidens musikere og producenter er ofte på farten - du skriver i et hotelværelse, redigering på et fly eller blande derhjemme. Super UA blev udviklet med det moderne- og nogle gange mobile - musiker i tankerne. Dens fleksible design gør det føles som en permanent fastholdelsesanordningen i studiet endnu let at fange og gå efter behov. Super UA består af en bordplade hovedenhed med to kanaler TRS I/O og hovedtelefon stik, plus en separat I/O modul, der forbinder med en enkelt, robust kabel. I/O modul er udstyret med XLR stik til tilslutning af mikrofoner og studio monitorer.

Sidder pænt på dit arbejdsområde, Hovedenhedens funktioner en stor, multi-funktion drejeknap omgivet af lysdioder, sammen med forsænket, belyste knapper, der giver direkte adgang til alle fire indgange, to sæt af monitore, og to sæt hovedtelefoner.

Når du ønsker at arbejde på musik fra dit studie, hovedenheden let frigøres fra modulet I/O og fungerer som en standalone to-i/to-out lydkort med dobbelt hovedtelefon allike. Dette kan du efterlade din mikrofoner og monitore tilsluttet i studiet, mens du bringe Super UA enestående præstation med dig på vej, til en koncert, eller hvor som helst ellers liv tager dig.

Premium bygge

Opbygge kvalitet var en prime overvejelse, når de udvikler Super UA. Vi ønskede at føle solid og pålidelig. Så er det udelukkende fremstillet af trykstøbt metal. Det greb uanset overflade og ligger ikke glider rundt. Solid, nøjagtige drejeknap har den helt rigtige mængde af beroligende klik. Og glat meter og LED'en i tasten lyser kontrolelementer er fed og smuk.

Power Performance

Mens Super UA var designet til audiophile-grade lyd, var det også manipuleret for Pro studio præstation. Om optagelsen, blanding, eller spille live, du har brug for pålidelige, low-latency operation med din favorit DAW og softynths. Rolands ekspertise i hardwaredesign og mange års erfaring i lyd driverudvikling betyder, du kan indånder let, mens du lyder dit bedste.

Yderligere oplysninger om Roland & rsquo; s række audio interfaces kan du besøge den Roland hjemmeside.

Funktioner

 • Audiophile lydkvalitet med 1-bit DSD og 32-bit PCM afspilning
 • Fire indgange og fire udgange med XLR og 1/4-inch stik
 • Die-cast metal konstruktion med enkle, solid kontrol og glat måling
 • Inkluderer 1/4-inch og 1/8-inch stik til hovedtelefoner
 • Fleksibelt design giver mulighed for mobil brug uden at skulle afbryde studio mikrofoner og monitore
 • Stor multi-funktion drejeknap og forsænket, belyste knapper giver hurtig adgang til input og output-niveauer
 • Rent, roligt handling med fantastisk klarhed og dynamikområde
 • Low-latency ASIO og Core Audio drivere
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.