Audio Technica ANC9 støjdæmpende hovedtelefoner

kr. 1.301 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 3 Trins Støj Filtrering.
  • Kompatible Med iPhone Og Andre Smartphones.

Audio Technica ANC9 støjdæmpende hovedtelefoner

detaljer

Audio-Technica ATH-ANC9 hovedtelefonerne er deres første overørene QuietPoint aktive støj beskyttende hovedtelefoner der tilbyder Tri-Level filtrering og som er kompatible med iPhones og smartphones.Audio-Technica Autoriseret Forhandler I Europa

Produkt Ref: 25087

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tri-level filtrering annullering tilbyder tre unikke tilstand indstillingerne for aktive støj filtrering så de kan tilpasses forskellige støj miljøerTilstand 1 er ideel til brug på fly, tog og busser, hvilket giver maksimal støj filtrering af de lave frekvenserTilstand 2 er udviklet til brug i støjende kontor miljøer eller hvor der er mange menesker, og fjerner en del af mellemklasse frekvenserne. Tilstand 3 er til brug i stille miljøer såsom biblioteker, hvilket giver en behagelig lyd der er idel til studier.

ATH-ANC9's kabel er udstyret med en indbygget mikrofon samt smartphone controller der giver mulighed for at tage telefonen, samt styre musikkenMikrofonen har et retnings uafhængigt mønster og giver en forståelig lyd selvom man ikke taler direkte ind i mikrofonen.

Foruden disse funktioner er ANC9 simpelthen en unik hovedtelefon. Dens 40 mm højtalere sikrer en krystalklar Hifi lyd, og luksus hukommelse-skum i øre kopperne samt på hoved bøjlen giver en utrolig komfort ved lang tids brug.

Funktioner/specifikationer:

  • 3 unikke støj filtrerende tilstande til forskellige miljøer
  • Indbygget mikrofon og smartphone controller til brug med iPhone og smartphones
  • Leveres med en solid kuffert, batteri, adapterer og to kabler (1 med indbygget kontrol og mikrofon)