Roland JC-01 Bluetooth Audio Højttaler

kr. 354 NORMAL PRIS kr. 835 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Klar, High-Definition Lyd og Dybe, Rigt Bas Respons
 • Tre-bånds EQ Giver Fremragende Tonal Justering
 • Traditionelt Design fra Roland's JC Serien
 • Audio Input Jack og Indbygget Mikrofon til Håndfri Tale
 • Indbygget Genopladeligt Batteri

Roland JC-01 Bluetooth Audio Højttaler

Detaljer

Roland JC-01 Bluetooth Audio Højttaler er den mindste Jazz Chorus nogensinde. Den arver både udseende og filosofien fra den berygtede JC serie. Roland er gået ud over rammerne af guitarforstærkere, JC-01 Bluetooth Audio Højttaler har en tre-bånds EQ og leverer trods størrelsen dyb bas respons med en klar, high-end definition. Komplet med en håndfri-talk-funktion, og et genopladeligt batteri, du kan nu lytte til musik i studio-kvalitet når som helst og hvor som helst.

Produkt Ref: 67983

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
 • Kommentarer fra kunder der har købt denne vare:

Ægte lille Jazz kor, optimeret til lydafspilning

JC-01 ikke kaldes Jazz Chorus uden grund - selv om det ikke har en guitar input - både udseende og filosofien bag den verdenskendte guitar forstærker serie er arvet ind i dette Bluetooth højttaler. Mange kunstnere har elsket pålidelighed og holdbarhed af JC-serien siden sin debut for mange år siden. JC-01 Bluetooth højttaler er bestemt ingen undtagelse, garantere, at levere den samme pålidelighed og holdbarhed, der reme JC serien af produkter en professionel standard. Du skal blot tilslutte din smartphone/tablet/lydafspiller via Bluetooth og lytter til musik, når som helst, hvor som helst.

Professionel lydkvalitet

Essensen af JCs signatur ren stereo lyd er naturligvis nedarvet som to to-tommer højttalere i den kompakte krop. JC Spirit legemliggør en high-definition, uberørte lydfelt med rigdom og gennemsigtighed fra midten af høj rækkevidde. Derudover har JC-01 en indbygget tre-bånds EQ - hvilket er meget sjældent for denne type af produkt - så du minutiøst justere tone til din ønskede lyd. En indbygget passive radiator leverer kraftig, dyb bas respons og tilføjer en anden grad af realisme til din lyd. JC-01 er komplette med en række nyttige funktioner såsom den Audio In-stik, som gør det muligt at blande leger med Bluetooth lyd og en håndfri-mikrofon, der er ideel til højttaler i telefon når dine hænder er ellers besat.

Hvad er Jazz kor?

JC - Jazz Chorus - er en serie af guitarforstærkere, der var debuterede i 1975. Siden dengang, blevet særprægede " JC rene " tone og oprindelige " dimensionelle rum Chorus" virkning elsket af mange af music's største navne. Disse karakteristika er opnået af et unikt design, som er optimeret til at producere en ren lyd.

Funktioner

 • Lytte til musik når som helst og hvor som helst Bluetooth connectivity og indbygget genopladeligt batteri
 • Klart, high-definition lyd felt, giver fornemmelsen af at lytte til JC serienprodukter
 • Udestående tonale indstillingsmuligheder med en tre-bånds EQ
 • Nedarvede traditionelle design af Roland JC-serien
 • Håndfri-talende kapacitet med indbygget mikrofon
 • Audio Input-stikket giver mulighed for kreative lyd blandes med Bluetooth afspilning
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.