Vox amPlug2 kabinet for amPlug hovedtelefon forstærkere - B-Stock

kr. 240 NORMAL PRIS kr. 336 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Konverterer hovedtelefon Forstærker i bordplade Mini Stack
  • Spille overalt bekvemmelighed
  • Kompatible med alle amPlug modeller
  • Øjeblikkeligt genkendelig VOX ser
  • Anvendes som en Stand-Alone mini Amp

Vox amPlug2 kabinet for amPlug hovedtelefon forstærkere - B-Stock

detaljer

Den Vox amPlug2 kabinet giver dig fleksibilitet til at nyde lydkvaliteten i en Vox hovedtelefon forstærker uden at bruge hovedtelefon. Nogensinde ønsket at dele din amPlug lyd? AmPlug2 kabinet er perfekt til at konvertere eventuelle amPlug til en bordplade mini stack. Forbindelsen er let; bare Indsæt amPlug enhed i amPlug2 kabinet, og sæt dedikerede kablet fra amPlug2 kabinet i amPlug. Du kan også bruge amPlug2 kabinet som en stand-alone mini amp. Nyd retro VOX design, der er både attraktive og sjovt at bruge, nu med øget styrke og fleksibilitet.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 81058

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.