TC Electronic RebelHead RH450 Bas Forstærker 2.0 - B-Vare

kr. 4.833 NORMAL PRIS kr. 7.059 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

TC Electronic RebelHead RH450 Bas Forstærker 2.0 - B-Vare

detaljer

Bassister, det er tid til at punche gennem mix'et! TC Electronic RH450 er skabt for at give bassister en stemme. Fra det øjeblik du oplever dens lyd, dens rå kraft og dens mange fantastiske egenskaber, vil du indse, at basholdet på TC Electronic har leveret, hvad du som bassist altid har ønsket dig: En helt kompromisløs forstærker.

Med årtiers erfaring i design af forstærkere og udvikling af signalbehandling kan ingen anden virksomhed bringe dig, så meget kraft, fleksibilitet og tone i en basforstærker.Bemærk venligst at dette er en B-Vare. B-Varer er enten tidligere repararerede eller er blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boks og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers fungerer enheden som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris. Leveres med et års garanti.Software bundled med det oprindelige nye produkt kan er blevet registreret af anden kunde - eller kan mangle.

Produkt Ref: 76234

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hos TC Electronic udvikles bas-gear af bassister til bassister. Vi har samlet års live- og optagelses-erfaring - hårdt optjente erfaringer vi har høstet ude på landevejen og i studiet. Efter utallige timers afspilning, tweaking, aflytning - forstår vi virkelig dine behov og ønsker, når det kommer til koncerter, prøver og studiearbejde. Vi er stolte af at tilbyde dig RH450 - ren og skær bas-innovation, der vil definere bas-forstærkere version 2.0.

Øve-indgange

At spille et instrument på egen hånd kan være lidt kedeligt, men alle har brug for tid til at øve, hvilket er grunden til RH450 har øve-indgange. Denne bageste panel-monterede funktion tillader dig at tilslutte din iPod, telefon, computer eller MP3-afspiller via den medfølgende minijack til RCA kabel adapteren, så du kan øve og spille til indspillet musik. Hovedtelefonernes forstærker er af en høj kvalitet taget direkte fra TC Electronic's Studio Konnekt 48 og inkluderer et højttalerfilter på bas-signalet.

Integreret Tuner

Hver bassist har behov for en tuner, men stort set ingen andre forstærkere tilbyder noget andet end en 'tuner ud' funktion - indtil nu. Du skal blot aktivere knappen Mute for at få en tuner 'lys ring' i fuld opløsning til at hjælpe dig med at tune dit instrument - hurtigt og præcist. Du kan også bruge RC4 for nem remote access til denne funktionalitet.

Indbyggede bruger-erindringer

Du bruger måske ikke presets, men så er det nok fordi du aldrig har haft chancen! Enhver, der har brugt forskellige basser på scenen ved, at nogle få bruger-definerede preset på forstærkeren ville være velkomment. Med RH450 kan du nemt skifte mellem, for eksempel, din 4 og 5-strengs basser eller din Rickenbacker og Fender Jazz. Bare plug bassen ind og brug Store & Recall kontrollen, som er designet i "bilradio stil" for nemt at skifte mellem presets til din valgte model. Der er tre basbruger presets, remote control access og visuelle indikatorer for Mute og Tuner.

Fleksibel Tone Kontrol

Enkle og overskuelige kontrolknapper som du kender dem fra traditionelle forstærkere. Skabt for at give dig masser af tweaking muligheder til at nagle den perfekte tone. Der er sandsynlighed for, at det er alt, hvad du nogensinde vil få brug for. Men frygt ikke hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med standard frekvensområderne, for vi giver dig mulighed for at ændre fokus for hver af tonekontrollerne.

Den nørdede betegnelse for denne funktion er "semi-parametriske bånd", men lad os henvise bare til det som "skjulte parametre" eller "Forstørrelsesglas". Dette gør det muligt at lokalisere en frekvens, du enten ønsker at fjerne eller øge for hver tone kontrol og derefter gemme indstillingerne.

TubeTone

De fleste transistordesign har forsøgt at replikere tube-lyd ved hjælp af en lille for-forstærker, men de lykkes generelt ikke, fordi de ikke tager hensyn de afgørende karakteristika ved fuld for-forstærker og power forstærker sektioner - som begge er væsentlige for lyden. TubeTone efterligner alle karakteristika for at levere fuld tube sound.

Spectra Comp

De fleste bassister ved at integrerede kompressorer generelt ikke lyder særlig godt. En regelmæssig kompressor har det med at blive domineret af de dybere strenge, men RH450's SpectraComp teknologi giver næsten multi-band kompression "streng for streng", hvorved kompressionen på tværs af alle strengene udlignes.

RH450 Tech Specifikationer

Input afsnit

 • Input stik: 1/4" jack
 • Indgangsimpedans: 1 Mohm / 100 pF
 • Gain rækkevidde:-96 til 32dB
 • Tone kontrol: bas - Center Freq: 280 Hz (vifte: 71-1120 Hz, gevinst: + 15 /-24dB), lav midten - Center Freq: 400 Hz (rækkevidde: 100-1600 Hz, gevinst: + 15 /-24dB), High Mid - Center Freq: 800 Hz (vifte: 200-3150 Hz, gevinst: + 15 /-24dB), diskant - Center Freq: 1600 Hz (rækkevidde: 400-6300 Hz, gevinst: + 12 /-24dB)
 • Rør Tone: 0 til 12, rørforstærker rekreation
 • Spectra Comp: 3 band spektral kompression
 • Indstillede niveauer: 12 dB til 0 få dæmpning
 • Brugeren erindringer: 3 hukommelsesområder alle frontpanel kontrolelementer undtagen Mute & Master niveau
 • Højttalerudgang: kombineret Speakon / 1/4" jack
 • Power rating: 450w (800w Peak)
 • Balanceret output: Transformator balanceret XLR, Pre/Post pre-amp
 • Max. Output: + 0dBu
 • Optimal Load impedans: 600 Ohm
 • Forforstærker ud: 1/4" Jack, balanceret Output, Max outputniveau = + 8dBu
 • Sluttrin i: 1/4" Jack, balanceret input impedans = 10 kOhm, Max inputniveauet = + 8dBu
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.