Shubb L9 Banjo Capo, Violet

kr. 212 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Tyk, robust, udskiftelige puder afbøde alle kontaktpunkter med guitaren
  • Dobbelt håndtag & fjederbelastede Thumbscrew spændinger indstillingssystemet
  • Passer til de fleste Ukuleles (sopran, koncert, Tenor)
  • Lavet af fly aluminium
  • Vejer mindre end 1 Ounce (28 g)

Shubb L9 Banjo Capo, Violet

detaljer

Hvad gør Shubb L9 Lite Capo så speciel? For én ting, dets geniale design: en patenteret låsning handling, hvilket giver en uovertruffen kombination af kraft, hurtighed, præcision og brugervenlighed. En glat flip af håndtaget låser det sikkert på plads... og fjerner det lige så hurtigt.

Siden 1980 har Shubb capo sætter standarden som alle andre skal måles. Det er det første valg... ofte det eneste valg... af mere end en million musikere over hele verden. Den alvorlige guitarist vil nøjes med intet mindre.

Produkt Ref: 51557

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bearbejdet netop af messing og omhyggeligt hånd samlet, en Shubb capo er fremstillet uden kompromis. Simpelt hen holde en i hånden formidler en følelse af kvalitet. Snapper det solidt på en guitarens hals, og derefter fjerne det, alle inden for ca. et sekund, vil bekræfte sit ry for ekspertise.

Shubb Capos handle ligesom din fingerspids. Ved hjælp af en custom gummimateriale, som opfører sig ligesom huden på fingerspidsen, det giver mulighed for strengen til at synke ind i gummiet lige nok til at slappe af og ikke være spændt på tværs af fret som normale capos. Hvilket betyder at strengene ikke er strakt ud af melodi og ingen re tuning er påkrævet.

Problemet med strakte, skarpe strenge, der normalt opstår med de fleste andre capos ikke er et problem med Shubb Capos. Shubb Capo lukker på nakken ligesom din hånd gør betydning er der ingen sidelæns træk på strengene, hvilket resulterer i ingen tuning problemer.

Unik blandt justerbar capos Shubb Capo kan du blot justere skruen og den rigtige mængde af pres på dit instrument, så '' sæt det og glemme det '' betyder, at du vil få det samme ideal, konsekvent og repeterbare pres hver gang uden at skulle manuelt anvende den samme mængde af pres, hver gang du bruger din capo som før.