Roland CUBE-80GX guitarforstærker

 • Video 1
 • Video 2
kr. 2.042 NORMAL PRIS kr. 2.335 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 80-Watt guitarforstærker med specialdesignet 12’’ højtaler
 • Tre kanaler: JC CLEAN, LEAD (med 10 forskellige COSM forstærkertyper, og SOLO
 • SOLO-kanalen er fuldt programmerbar, og gør det muligt at gemme og genindlæse forstærkertyper og
 • Tre uafhængige effektsektioner: EFX (fem typer), DELAY med tap-tempo og REVERB
 • Håndfri kanalswitching, effekt on/off og mere via GA-FC Foot Controller (tilkøb)

Roland CUBE-80GX guitarforstærker

detaljer

Ved at bygge videre på den kvalitets tone og stensikre pålidelighed, der har gjort CUBE-navnet berømt, skruer den nye CUBE-GX serie op for dampen med en endnu mere alsidig funktionalitet og forbindelse til Apples iPhone, iPad og iPod touch. Flagskibet CUBE-80GX er en hårdtslående herre med 80 Watts power og specialdesignet 12’’ højtaler, der leverer førsteklasses performance i en kompakt forstærker der hører hjemme på scenen. 11 COSM forstærkertyper og tre uafhængige kanaler – inklusiv en fuldt ud programmerbar SOLO-kanal – giver dig et kæmpe spektrum af lyde at vælge imellem, med fjernbetjent kanalskift, effekter og andet via GA-FC Foot Controller (tilkøb). I-CUBE LINK giver en ny dimension til øvning og mobile optagelser og leverer et simpelt indbygget studieinterface til at arbejde med musik-apps på dine favorit iOS-enheder.Produkt Ref: 38797

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Roland CUBE-80GX guitarforstærker

Den CUBE-80GX er en guitar forstærker bygget til poweren og alsidighed. En professionel niveau forstærker for fase og studio, den CUBE-80GX kombinerer kvalitet CUBE tone og pålidelighed med alsidige nye tilslutningsmuligheder. Tilslut dig iOS enhed og downloade Rolands gratis CUBE JAM app og du har en lang række værktøjer i hænderne ideel til eksperimenter og optagelse.

Studie- og scene

Denne 80 Watt forstærker har en custom-designet 12 tommer højttaler levere nok volumen til større spillesteder og et væld af alsidige guitar toner med integreret effekter. Til LINEOUT og optagelse udgang er der til at sende mix klar studio kvalitet toner med COSM højttaler modellering direkte til den blanding bord under optagelse eller større koncerter. En optagelse OUT jackstik fordobler som en PHONE jack, muting den indbyggede højttaler for tavs øvelse backstage eller derhjemme. Den berømte Roland CUBE konstruktion sikrer forstærkeren er bygget til at håndtere rystetur af vejen men er også rimelig kompakt og let at transportere.

Oplev din perfekt lyd

Roland's CUBE-80GX har et stort udvalg af COSM forstærker typer og tre uafhængige kanaler med nogle store guitar toner. JC CLEAN-kanalen giver dig lyden af Roland JC-120, mens bly kanal tilbyder ti toner for dig at vælge fra - ideel til flere stilarter af musik. Vælg fra blackface ren, Brit overdrive eller den oprindelige ekstreme for massiv metal riffs. SOLO-kanal er fuldstændigt programmerbar, så du kan gemme alle dine indstillinger fra enten JC ren eller bly kanal med yderligere EQ og effekter. Kanaler er let valgt lige fra frontpanelet på forstærkeren eller hvis du foretrækker, ved hjælp af en valgfri fodkontakt som den GA-FC Foot Controller.

Hvis du elsker at eksperimentere og ønsker at være i stand til at få adgang til en række store guitar toner med lethed Roland CUBE-80GX er ideel. Enkle kontrolelementer i sektionen EFX kan hurtigt ringe op fem pedaleffekter type guitar, to typer af dedikerede forsinkelse med TAP-tasten og vintage fjeder emulering eller studio-stil pladen REVERB så du nemt kan finde lyd du ønsker.

Valgfri fodkontakt Control

Den valgfrie GA-FC Foot Controller er den perfekte partner til den CUBE-80GX, med seks footswitches for at vælge forstærker kanaler og dreje effekt sektioner og slukker. Det er også udstyret med to expression pedal jacks kontrol af input og master diskenheder. Opstillingstiden er super hurtig, som GA-FC kræver ingen vekselstrømsadapteren og forbinder nemt via det medfølgende stereo 1/4 tommer kabel. Remote kanalskift den CUBE-80GX er også muligt med den valgfrie BOSS FS-5U eller FS-6.

Nemt linke din yndlingsmusik Apps

Hvis du kan lide at bruge musik apps Roland's innovative i - CUBE LINK lydkort er den bedste måde at problemfrit integrere din iPhone, iPad eller iPod touch med din guitar amp. Det medfølgende kabel giver dig mulighed for at tilslutte din iOS enhed hurtigt og nemt via audio-stikket. Brug din yndlingsmusik apps til at spille sammen med spor, sende studio kvalitet COSM guitar toner og effekter lige ind i en optagelse app. I - CUBE LINK-stikket kan også brugt som en stereo input så hvis du har lyst til blot at lytte til nogle sange eller optagelser, du har foretaget, kan du spille dem lige igennem den CUBE-80GX.

Spille, lære, post med gratis Cube marmelade

Hvis du leder efter en app til at få dig i gang, Roland har givet CUBE JAM, som er tilgængelig fra App Store gratis. Denne intuitive musik app forvandler din iOS-enhed til en sjov musikcenter for timers jamming, optagelse og øvelse. Brug app til at spille dine foretrukne sange eller minus-et spor gennem de CUBE-80GX og du vil snart være i stand til at spille sammen med din favorit riffs note for kommentar. Den brugervenlige app kan også brugt til at optage og fange din jamsessions med et enkelt tryk.

Efter optagelse du kan eksperimentere med mængden af guitaren og backing track og når du er tilfreds, eksportere blandingen til en 16-bit 44,1 WAV-fil til del eller lytte til senere. Andre store egenskaber i den CUBE JAM app inkluderer øvelse værktøjer som uafhængige hastighed og pitch justering og centrum annullere som fjerner soloer, så du er fri til at spille sammen på en måde, der passer dig.

For at høre et par af downloade Cube-80GX prøve toner, skal du Brit Combo, Klassiske Stack og Tweed lyd preview mp3s fra nedenstående links.

Funktioner

 • 80 Watt guitarforstærker med custom-designet 12-inch højttaler
 • Tre kanaler: JC CLEAN, bly (med 10 forskellige COSM forstærker typer) og SOLO
 • SOLO kanal er fuldt programmerbar, så du kan gemme og huske forstærker type plus EQ og effekter indstillinger
 • Tre uafhængige effekter sektioner: EFX (fem typer), forsinkelse med tap tempo og REVERB
 • Håndfri-kanal skifter, virkninger på/off, og mere via GA-FC fod controlleren (sælges separat)
 • i - CUBE LINK-stikket giver enkel audio lydkort med iPhone, iPad og iPod touch (interfacekabel medfølger)
 • Gratis CUBE JAM app til iOS spiller sange og minus-one jamming spor, og lader dig optage den CUBE-80GX? s COSM forstærker toner sammen med musikafspilning
 • Tre-bånds EQ plus tilstedeværelse kontrol; indbygget kromatisk/manuel tuner

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.