Korg PitchHawk-U2 clip-on ukulele tuner

kr. 210 NORMAL PRIS kr. 264 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • For guitar, bas og ukulele
 • Række stemmeindstillinger
 • Klip stil tuner
 • Ny slankere krop
 • Lyst, let at bruge monitor

Korg PitchHawk-U2 clip-on ukulele tuner

Detaljer
Korg PitchHawk-G2 er en klip-stil tuner til guitar, bas og ukulele. Dens farve-LCD meter tilbyder det ultimative i synlighed med hurtig, nøjagtig og alsidig tuning.

Produkt Ref: 51112

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Clip-On Tuner

Nye Korg PitchHawk-G2 kan klipses fast på ophænget af dit instrument. Det har en ny høj lysstyrke og høj kontrast farver LCD-skærm, som giver dig fremragende synlighed på scenen. Tuner-funktioner en farve LCD display, en høj lysstyrke hvid baggrundsbelysning og en yderst klar farve VA meter, der giver høj kontrast og bred betragtningsvinkel. Ud over at forbedre synligheden, er teksten og visningen af måleren farvekodede for markant nemmere anerkendelse. Stedet at se måleren, nødt du bare til at fornemme det - øjeblikkelig anerkendelse af dit tuning status.

Ny slankere krop

Den nye PitchHawk-G2 er slankere og mere elegant end nogensinde. Batteri holder og knapper er blevet flyttet til bageste for forbedret funktionalitet. Den smider også helt flad giver mulighed for nem opbevaring. De fire knapper på den bageste overflade er placeret venstre/højre/op/ned for intuitiv betjening selv når ude af syne.

Flere Tuning Modes

Ud over kromatisk tilstand får du guitar, ukulele og bas tilstande med flade, capo, dråbe, streng nummer indstillinger og meget mere.

Stærk og fleksibel

Den dobbelt mekanisme af en bevægelig arm og bolden fælles samtidigt give både holdbarhed og en gratis række vinklerne. Spillere har fleksibilitet til at placere tuneren, hvor de har brug for og tillid til, at det vil forblive i denne stilling. Selv hvis du flytter rundt aktivt under udførelse, der er ingen fare, vibrationer eller vægt vil forårsage tuner til at flytte.

Ekstra funktioner

Tuneren har en indslag stor for begyndere, der vil inidicate, hvis strengen første ting har været alt for sår. Der er også en kalibrering funktion, der giver mulighed for et stort udvalg af koncert stemninger, automatisk power-off funktion sparer batteriet hvis du glemmer at slukke for enheden, og backup hukommelsesfunktion bevarer dine indstillinger, selv når strømmen er slukket.

Funktioner

 • Avancerede farve-LCD giver en ny dimension af synlighed. En slankere, nemmere at bruge design
 • Dedikeret guitar og bas tilstande og giver også flad/capo indstillinger (PitchHawk-G2)
 • Tuning modes for alle typer af ukuleles, store og små. (PitchHawk-U2)
 • Høj præcision og følsomhed, som du forventer fra KORG
 • En clip-mekanisme, der giver stærke bedrift power samt fleksibilitet.
 • Advarsel funktion forhindrer, at begyndere over snoede den første streng (PitchHawk-G, i guitar-tilstand)
 • Kalibrering, automatisk power-off og hukommelse backup funktioner