Blackstar HT METAL 1 Guitar Combo Forstærker

kr. 1.872 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Innovative 1 Watt Valve Combo Amp af Blackstar
 • Specielt Lavet For at Give Udtryk For Metal-Stilarter
 • Unikke Push-Pull Power Amp Design
 • Patentered Infinite Shape Feature (ISF)

Blackstar HT METAL 1 Guitar Combo Forstærker

detaljer
HT METAL 1 er den perfekte metal guitar amp. Den bruger det prisvindende HT-1R som udgangspunkt, HT METAL 1 får en komplet sonic og kosmetisk overhaling - og leverer en ultra høj gevinst forstærker der er specielt designet til at imødekomme kravene fra dagens spirende metal guitarister.Produkt Ref: 34766

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Blackstarer patenteret ISF (uendelig form funktion) kredsløb, giver spillere en uendelig mængde af justering over tonekontrol netværket karakteristika og tager dig fra Klassisk britisk heavy metal til moderne amerikanske skovlede høj gevinst og overalt i mellem. Tilføje en fuldt specificeret højttaler emuleret output, MP3/Line-indgang, plus en 4-16 & #937; Speaker output og du har alt hvad du behøver til optagelse eller øve.

  1 Watt, 1 x ECC83, 1 x ECC82

  En innovativ 1 Watt, 2-kanals ventil combo, der bruger 1 x ECC83 og 1 x ECC82 ventiler. HT METAL 1 er det perfekte studie og øvelse metal amp. I gør HT METAL 1 ideel til hjemmet og studiet bruge, formålet var at udvikle en ventil amp, som lød fuld og toneful selv ved de laveste lydniveau.

  ISF Control -alt fra skovlede os til UK heavy metal

  ISF kontrol giver dig adgang til uendelig nye lyd muligheder på HT METAL 1. Denne fuldt interaktive kontrol tillader dig at justere uendeligt respons af tonekontrol netværk mellem nogen af de traditionelle voicings. På denne måde kan du designe din egen lyd og virkelig finde lyden i dit hoved.

  To kanaler - ren eller Metal

  HT METAL 1 har to kanaler til rådighed for udvælgelse, en ren kanal og en Overdrive-kanalen. Med Gain-kontrollen, mens Clean-kanalen er du i stand til at levere alt fra en ren lyd gennem til en crunch tone. Alternativt kan du vælge Overdrive-kanalen og igen ved hjælp af forstærkning, skift fra en ren lyd på kanten af opløsning og helt igennem til en forvrænget metal bly tone.

  Højttaler emuleret Output - Metal forstærker toner direkte til disk

  HT METAL 1 har en fuldt sæt højttaler emuleret output, som yderligere forbedrer dens studio akkreditiver og tillader enhver guitarist at få fantastiske metal toner direkte til båndet eller disken, eller via hovedtelefoner.

  Unikke Push-Pull Power Forstærker Design - producerer crunch og opløsning

  HT METAL 1 power forstærker er en lav powered push-pull design, som producerer crunch og break-up egenskaber af en traditionel 100W output fase, men på en meget lavere volumen. Dette opnås ved brug af en ECC82 dobbelt triode i push-pull konfiguration producerer 1 Watt output, som er rig på ventilen harmoniske og komprimering, klingende fuld og toneful selv ved de laveste lydniveau.

  8" højttaler - lille, men slagkraftig

  Featuring en 8" højttaler, er HT METAL 1 virkelig et perfekt combo forstærker til hjem eller studie brug. Denne forstærker lyder fuld og toneful selv ved de laveste lydniveau.

  Stereo MP3 / Line Input - marmelade til dit yndlingsnummer

  En stereoplade MP3/Line input er blevet tilføjet til HT METAL 1 så du kan spille en backing track eller lignende gennem forstærkeren mens praktiserer / optagelse.

  Ekstern højttaler Output - Hook op en højttalerkabinet

  En 4-16 & #937; Speaker output, der tillader dig at køre forstærker til en ekstern højttalerkabinet efter eget valg, at HT METAL 1 et meget praktisk valg.

  Stereo Reverb -tilføje i nogle reverb

  HT METAL 1 Reverb kontrol angiver det overordnede niveau af rumklang virkning. Omhyggeligt udtryk til at lyde godt på både rene og Overdrive kanalen, er det perfekt til at tilføje en følelse af plads og 'størrelse'.

Funktioner og specifikationer:

 • Innovative 1 Watt ventil combo

 • Specielt udtryk for metal guitar

 • Extreme vinde og tone

 • 1 x ECC83 og 1 x ECC82

 • Unikke push-pull power forstærker design

 • Baseret på den prisbelønnede HT-1R

 • To kanaler

 • 8" højttaler

 • Patenteret uendelig form funktion (ISF)

 • Perfekt til studio eller øvelse

 • Stereo MP3/Line input

 • Emuleret højttalerudgang

 • Ekstern højttaler output

 • Stereo reverb

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.