Behringer US600 ultimativ Pitch Shifter / Harmonist effekt pedal

  • Video 1
kr. 394 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Robust konstruktion
  • Pitch skift & Pitch bend funktioner
  • Harmoniser funktion

Behringer US600 ultimativ Pitch Shifter / Harmonist effekt pedal

detaljer

Tilslut til US600 og tag din guitar steder hvor den aldrig har været. Nu kan selv en enlig guitarist udnytte harmoni og tremolo power!Produkt Ref: 27142

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ved hjælp af US600 ULTRA SHIFTER/HARMONIST er ligesom at føje en anden guitar player til dit band. Skift enkelt noter og akkorder at oprette enkle sin, intelligente harmonier og radikale bøjninger op til ±2 oktaver.

Tremolo barer føje en vacker shimmer til din guitar lyd ved detuning din strenge og derefter returnere dem til at pitche. Og lyden af to guitar spiller i harmoni tilføjer et kraftigt stigende, heroiske touch til en almindelig kundeemne. US600 er bygget til at træde i stedet for en tremolo bar og en anden guitarist. Dens reelle Sound Modeling (RSM) teknologi, med sine avancerede algoritmer, leverer de delikate harmoniske overtoner, der er afgørende for at skabe realistiske harmonier og sin.

Boksen US600 stomp tilbyder 5 helt forskellige-lydende tilstande: Tremolo Bar, Flutter, Detune, Harmonist og Pitch Shifter. Dot pitch Skift og Tremolo Bar tonehøjde kan forskydes fra 0 til 2 oktaver; Harmonist beg kan være acceptabelt for at spore bestående, 4ths, 5ths, 6ths, oktaver eller dobbelt oktaver. Der? s en separat 10-trin nøgle Vælg kontrol samt forsinkelse/hastighedsbestemmelser og Balance skal tastes i hvor meget effekt du vil blandes med en tør signal.

En strålende blå led-Indikator angiver power status og batteri betingelse. Footswitch er ultra-strong til sidst gennem års gigging. Og i bypass tilstand, det bevarer signalintegritet ved at tage alle Pedal kredsløb af din kæden. US600 pedalen er designet til at give dig den største fleksibilitet, kører på vores Behringer PSU-SB DC strømforsyning eller et typisk 9 V batteri.

Funktioner/specifikationer:

  • Dedikeret tilstand, pitch, HR key, delay tid og hastighed og balance kontrolelementer for super lyd udformning
  • Blå status LED for visning af tænd/sluk og batteri tjek
  • Kører på 9V batteri eller Behringer PSU-SB DC strømforsyning (medfølger ikke)
  • Førsteklasses elektronisk tænd/sluk knap til højeste signalintegritet i bypass tilstand
  • Højkvalitets komponenter og undtagelsesvis robust konstruktion sikrer lang levetid
  • Udtænkt og designet af Behringer Tyskland