Boss

Gear4Music.com

Boss er kendt verden over som den virksomhed, der sætte, 'stomp' i 'pedal' og er mest genkendeligt for deres legendariske vifte af farverige bas og guitar effekter pedaler Boss er pionerer og formet kompakt pedaler, som vi kender dem i dag. View All Information

Boss Topsælgere

Første 20 produkter viser

Om Boss

Boss er berømt for fremstillingsvirksomhed virkning pedaler til elektrisk guitar og bas guitar, også med speciale i musikalsk udstyr og tilbehør. I år har Boss været et af de førende producenter af produkter såsom effekter forarbejdning til guitarer, herunder kompakt og twin virkning pedaler, multi-effect pedaler, elektronisk tunere og Pedal Boards.

For nylig har Boss udvidet deres linje af instrumenter til at omfatte digitale studios, rytme maskiner og andet elektronisk udstyr såsom digitale indspilning af BR-1600. Produkter såsom Boss RC-50 loop station er de fleste funktion lastet loop station Boss har nogensinde bygget og bredt betragtes som bedst live loop værktøj på markedet.

Boss har også et imponerende udvalg af pedaler for bas guitaristerne også såsom Boss ME-70 effects processor giver bassists en række enestående og powerfulde toner. Boss giver dig de bedste lydende værktøjer på markedet med mindre vægt på tilpasse og mere vægt på at spille.