Digitale Flygler

Flyglet er toppen af klaverdesign.
Flyglets æstetik og lyd er uovertruffen, og de ses derfor ofte ved professionelle pianister og i prestigefulde lydstudier over hele verden.

Flyglets konstruktion og det løftbare låg giver et smukt klassisk look, og de rene toner fra strengene på et akustisk flygel er meget efterspurgte. Yamaha tilbyder et udvalg af akustiske flygler med høj kvalitet.

Vores Digitale flygler passer til enhver smag og budget, og du kan finde modeller til alle; nybegyndere eller hjemmebrug såvel som til professionelle og brands såsom  Roland og Yamaha.
Digitale flygler er designet til at kopiere lyden, touchet og hammer-action fra den akustiske model. RolandYamaha og Gear4music benytter den nyeste teknologi og konstruktionsteknikker til at opnå dette.

Se al information

Flygels

Om Flygels

Digitale flygler har udviklet sig til et realistisk alternativ til traditionelle flygler, både på den måde, de føles at spille og lyden produceret. Den store attraktion af disse klaverer er at de kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, men kan give mange flere funktioner end det konventionelle flygel.