Yanagisawa S9030 sopran saxofon, Solid sølv

kr. 40.650 NORMAL PRIS kr. 57.628 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Inkluderer kunstlæder dækket Woodshell kasse + ebonit mundstykke
 • Egnet til fremme studerende og fagfolk
 • Fast hals udtrykker fantastisk toner på tværs af hele området
 • Funktioner imponerende Solid sølv lakeret krop
 • Enkelt-Arm på Bell nøgle giver styrke og præstation pålidelighed

Yanagisawa S9030 sopran saxofon, Solid sølv

detaljer
Yanagisawa S9030 sopransaxofon er velegnet til fremme studerende og fagfolk. Denne serie tilbyder en solid sølv finish i hele det instrument, som giver dem en rigere, jævn tone. Denne model er en elite instrument med mekanisk overlegen designfunktioner og er et populært valg for mange. Yanagisawa's S9030 model er udstyret med en one-piece krop med en fast hals, der udtrykker en fantastisk tone på tværs af hele spektret, mens den sølv farve tilføjer en fyldig lyd. Et enkelt-arm på tasten klokke giver en stærk og pålidelig præstation for kommende år. Denne sax funktioner en original hånd graveret design af højt kvalificerede håndværkere og kommer med en satin dækket, træsorterhell taske og Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke.

Produkt Ref: 77044

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kvalitet mekanismer

Yanagisawa har redesignet mange elementer af sopransaxofon at gøre det et bedre instrument for både fremrykkende studerende og fagfolk. Som standard oktav vigtige mekanismer kan få klistret over tid, har Yanagisawa brugt fluororesin, ikke-stick belægning for at sikre en pålidelig handling med ingen klæbrighed for kommende år. C#, Bb & B nøglen er blevet tilpasset til indslag en vuggende bord (se-så) mekanisme, der muliggør optimal hastighed og fluiditet mellem disse pladser. Yanagisawa brug blå stål fjedre i modsætning til rustfrit stål, som de er mere effektive og hold spændingen mere effektivt, derfor styrke den nøgleaktion. Yanagisawa saxofoner har særlige spids omdrejningspunkt skruer i centrum af alle våbnene. Disse skruer præcist control stabilitet i centrum arme og hjælp til at opnå en høj præcision handling.

Premium materialer

Yanagisawa har udviklet den saxofon materialer for at forbedre lyden af instrumentet. Netop denne model byder på en fantastisk solidt sølv krop, som producerer glat, rige toner. En hvid shell foring er blevet føjet til tangenterne at gøre saxofon mere iøjnefaldende og til at mindske risikoen for spillerens fingre glide under en teknisk passage.

Lakeret massivt sølv krop

S9030 saxofon byder på en fantastisk sølv krop, der tilbyder fremragende toneområde med uovertruffen dybde og fleksibilitet. Farve forskellen mellem sølv krop og messing mekanismer giver en dejlig æstetiske touch.

Hånd graveret & ebonit mundstykke

For en luksus finish Yanagisawa sopran saxofoner har et attraktivt og unikt indrettede hånd graveret mønster på instrumentets krop. Også inkluderet er en Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke - en favorit blandt sax spillere. Populære, fordi de producerer dejlige varme toner og er i stand til problemfrit at passe ind i et ensemble.

Alt hvad du behøver

S9030 Yanagisawa sopransaxofon inkluderer en premium kunstlæder dækket hårdt etui. Sådan gemmer apparatet sikkert så der er ingen grund til at bekymre sig om det at blive beskadiget mellem prøver og koncerter. Yanagisawa har også inkluderet en top kvalitet ebonit mundstykke og ligatur, så når du modtager din pakke du vil have alt, hvad du behøver at spille lige fra kassen. Disse pålidelige, saxofoner er individuelt play testes før der leveres - for absolut sikkerhed for deres kvalitet.

Specifikationer

 • Key: BB
 • Udvalg: Lav Bb at høj F #
 • Krop: Solid sølv
 • Taster: Messing
 • Finish: Lakeret
 • Hals: Solid sølv
 • Hals Type: Ét stykke
 • Medfølgende tilbehør: Kunstlæder dækket Woodshell kasse + Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke og ligatur