Yanagisawa S901U sopran saxofon, ulakerede

kr. 20.938 NORMAL PRIS kr. 28.100 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Inkluderer kunstlæder dækket Woodshell kasse + ebonit mundstykke
 • Anses at være referencepunkt for en professionel Instrument
 • Egnet til fremme studerende & erfarne fagfolk
 • Inkluderer typen one-piece hals
 • Funktioner en fantastisk messing ulakerede krop

Yanagisawa S901U sopran saxofon, ulakerede

detaljer

Denne Yanagisawa S901U sopransaxofon tilbyder et instrument, der sammenligner og overgår mange andre topniveau saxofoner til salg. I en ulakerede finish, har denne Basismodel Yanagisawa saxofon vundet stor popularitet med studerende og fagfolk mage for sin stærke tonale kerne. En justerbar front F nøgle, forbedrede forbindelser på tabel tangenter og styrkede mekanismer giver en stærk og holdbar instrument, der er ergonomisk og behagelig at bruge.

Produkt Ref: 21420

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionel mekanismer

Yanagisawa S901U tilbyder mange funktioner, der gør det en saxofon, der producerer sublime resultater. Justerbar front F-tasten giver mulighed for flere muligheder og fleksibilitet i altissimo områderne. Den venstre hånd tabel kobling på Yanagisawa saxofoner tilbyder en kompromisløs komfort, med en skyderen mekanisme mellem C# og B-tasten og en vippe kobling mellem C# og Bb nøgle. Dette giver mulighed for hurtigere og smidigere teknik.

Hårde og tunge konstruktion

Yanagisawa S901U inkluderer en integreret post rib konstruktion, som primært tilbyder en hel del mere styrke til instrumentet bør instrumentet nogensinde ved et uheld faldt eller slået. En fordel af dette er også tilføjet mid-range resonans, hvilket giver bedre akustiske dybde og projektion. Derudover indgår en palm centrale styrkelse plade i udformningen af det instrument, som også styrker instrumentet dramatisk. Er en tri punkt tandbøjle, som ikke kun styrker instrumentet, men også giver mere power til fortissimo intervaller mellem kroppen og klokke af instrumentet.

Professional Pads og overlegen Springs

På dette instrument, er nogle af de bedste materialer brugt til at sikre, at handlingen er lige højre. Blå stål springs har været brugt på den pads at sikre en hurtig indsats, men med en komfortabel mængde af styrke. Dette giver mulighed for hurtigere passager skal spilles med lethed. Ud over dette, den lufttætte vandtætte pads brugt til at sikre, at det vil være helt lække gratis og længe varede.

Finpudsning

På denne S901U, messing krop instrument har været venstre ulakerede, hvilket giver en lysere og mere hæs lyd. I tide, ulakerede kroppen vil plette, oprettelse af en vintage ser. Gravering tilføjer prikken over i'et til en fantastisk leder instrument. Ud over dette, ægte mor til pearl taster og knapper er blevet føjet til mekanismerne til at skabe et attraktivt og stor følelse instrument.

Alt hvad du behøver

Til sidst, instrumentet ligeledes kommer hos en læder bundet hårdt etui, som giver mulighed for dit instrument skal transporteres til prøver og koncerter, trygt og sikkert. Også inkluderet i denne pakke, saxofon er skurk, mundstykke, ligatur og reed, så du kan få spille så snart du modtager instrumentet.

Specifikationer

 • Key: BB
 • Udvalg: Lav Bb at høj F #
 • Krop: Messing
 • Bue: Messing
 • Bell: Messing
 • Finish: Ulakerede
 • Hals: Messing
 • Hals Type: Heldragter
 • Medfølgende tilbehør: Kunstlæder dækket Woodshell kasse + Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke og ligatur