Harmonika fra Gear4music, C/G - boksen åbnet

kr. 1.616 NORMAL PRIS kr. 2.009 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Kompakt Reed Instrument
 • Centrale C og G
 • 30 knappen System
 • Anglo stil
 • Inkluderer justerbar hånd stropper og taske

Harmonika fra Gear4music, C/G - boksen åbnet

detaljer

Harmonika fra Gear4music i tonearten C og G er en kompakt version af en harmonika med knapperne på begge sider af apparatet. Velegnet til traditionelle klassisk og folkemusik musik, denne 30 Bemærk Anglo stil harmonika har en autentisk lyd at projekter godt. Harmonika indeholder også to justerbare hånd stropper og en sturdy af træ indramme. Også inkluderet med harmonika er et stof zip-up taske.Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 79110

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Anglo stil harmonika

Gear4music harmonika har Anglo-system, som er mest almindelige i danse og folkemusik som skur, irske og Morris musik. To noter kan oprettes fra den samme knap afhængigt af om bælgen er skubbet eller trukket. Dette tillader performer være i stand til at spille en melodi i højre hånd og spiller akkorder i venstre.

Autentisk lyd

Denne harmonika er en passende akkompagnement til mange danse og orkestre. Bælge af instrumentet skaber en reel kontrast i volume og tone, hvilket betyder, at det kan høres selv højest ensembler. Lyden fra Gear4music harmonika er meget autentisk, hvilket betyder, at det vil blande at enhver folkemusik ensemble nemt.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Palisander
 • Nøglen: C og G (skubbe eller trække afhængige)
 • Antal nøgler: 30
 • Stil: Anglo
 • Stropper: Fuldt justerbare, læder
 • Taske: Polstret stof lynlås pose

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.