Bach Tenor Horn Gig Bag, syntetisk

kr. 1.115 NORMAL PRIS kr. 1.646 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Bach enkelt Tenor Horn Gig Bag, syntetisk
  • Talrige bære håndtag
  • Letvægtsdesign
  • Høj effekt skum
  • Syntetisk ydre & bomuld velour indre

Bach Tenor Horn Gig Bag, syntetisk

detaljer

Denne top kvalitet Bach Tenor Horn Gig Bag er et fantastisk valg for de rejsende musiker. Herunder en slagfast skum og talrige bærehåndtag er denne taske alt det, en Alto Hornspiller nogensinde kunne brug for.Produkt Ref: 37106

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionelt Design

Det syntetiske materiale, der anvendes på denne taske gør for en stærk og holdbar måde at transportere en Tenor Horn rundt. Dette kombineret med bomuld velour interiør, gør det en top kvalitet koncert taske til den kræsne performer.

Ud over dette er det også ekstremt holdbare og langvarige. Alle montering er fremstillet af metal og tryk derefter på pigdæk i at placere. Dette gør det så at tasken vil vare i lang tid. Høj densitet skum betyder, at sagen er meget slagfast, at sikre, at enhver Tenor Horn vil forblive sikker i denne taske.

Nem at transportere

Bach gig bag inkluderer også skulder stropper og en bærehåndtag, hvilket gør det nemt at transportere Tenor Horn til øvning og koncerter både med minimal indsats. Alle dele af stropper er foretaget til en høj kvalitet til at skabe et langvarigt taske. Ud over dette er en Raincape medtaget for at beskytte det mod elementerne.