Steinberg Cubase uddannelse

Gear4Music.com

Gear4music er en Steinberg anbefalede uddannelse forhandler

Vores specialistviden, forståelse af uddannelsesmæssige krav og fremragende kundeservice aktiveret os til at blive en af meget få anbefalet Steinberg forhandlere i Storbritannien. Som sådan, er vi unikke placeret til at rådgive og støtte dig med købet Cubase uddannelsesmæssige. View All Information

Steinberg Cubase Pro 9 For uddannelsesmæssige brug

Første 1 produkter viser

Steinberg Cubase Pro 8,5 For uddannelsesmæssige brug

Første 0 produkter viser

Steinberg Cubase Artist Educational Version

Første 1 produkter viser

Steinberg elementer 8 For uddannelsesmæssige brug

Første 1 produkter viser


Steinberg UR Audio Interfaces

Optage overalt med Steinberg's UR USB Audio Interfaces. De nuværende række UR-Interfaces har Yamahas verden berømte D-PRE preamps, en MIDI-lydkort, 192 kHz samplingfrekvens indkapslet i en uforgængelig shell komplet med en Kensington-lås for yderligere sikkerhed. Alle hardware enheder leveres klar til at optage med almægtig Cubase AI og grundlæggende FX Suite (ikke inkluderet i UR22)Steinberg interfaces giver perfekt integration med alle Steinberg produkter og arbejde med alle større musik applikationer.

Steinberg UR Interfaces

Første 2 produkter viser

Cubase – komplet klasseværelset løsning

Oprette Scores og føre ark i minutter

Avanceret notation funktionalitet kombineret med VST Expression og HALion Sonic SE resultatet i scores ser bedre og lyde som den ægte vareDet er enkelt at indgå vinduet score musik-studerende kan bruge en keyboard, guitar, violin, iPad eller endda synge melodien og åbne det direkte på score-vinduet.

Komponere med lethed

Funktionen globale akkord spor i Cubase er en sammensætning åbenbaring. Elev kan få adgang til kraftige akkord-assistenten til at generere alt fra simple pop til komplekse jazz til Klassisk geni. Akkord-assistenten tager op undervisning rolle og giver akkord forslag baseret på en række teknisk korrekte muligheder. Det har endda en kompleksitet skyder, så du vælger din genre, hvor langt fra hjemmet, du ønsker at gå, og om der skal returneres. Du kan ændre akkorder af et helt projekt med et klik på knappen og endda harmonisere indspillede vokal og printe dem ud i vinduet score med lyrics nedenunder. Akkord spor gør den tekniske side af sammensætning, praktiske og sjove – det er et klasseværelse nødvendighed.

Cutting Edge lyde og produktionsværktøjer

De lyde, der kommer i æsken er et øjeblikkeligt hit med over 3.000 forskellige orkestrale, verdensmusik, pop, rock og jazz instrument lyde, 69 forskellige professionelle FX processorer og tusindvis af instrument og lyd presets – alle udviklet af førende branchefolk, herunder Allan Morgan, som har arbejdet med kunstnere som Nine Inch Nails og Taylor Swift.

Den nyeste musikteknologi ved hånden

Komponere, beskrive, indspilning, mix og mastering har aldrig været mere tilgængeligt. Cubase tilbyder komplet fleksibilitet over hele projektet. Du kan trække og slippe fra vindue til vindue, Transponer audio og MIDI, fremskynde og bremse et spor, trække i instrument udtryk og artikulationer, synge din melodi lige ind scoren, selv samarbejder og optage studerende og kunstnere på tværs af anden siden af kloden i realtid med VST forbinde SE.

Steinberg mener, musikuddannelse bør være tilgængelig for alle, så de har gjort det muligt at indlæse de samme Cubase projekt i Cubase, Cubase Artist og Cubase (funktioner deaktiveres på kunstneren og elementer versioner men projektet vil stadig spille). Denne funktion gør det muligt for studerende at fortsætte arbejdet uden for klasseværelset på Cubase AI eller elementer.

Kontakt Gear4music for mere information om at blive et uddannelsescenter, eller at tilrettelægge en Steinberg skole besøg så du kan tage et nærmere kig på Steinbergs uddannelse produkter.