Cajons

Cajonen er hurtigt ved at blive en af de mest populære slagtøjsinstrumenter i vore dages alsidige musikscene men den menes oprindeligt at have været udviklet omkring Perus kyst i det tidlige 19. århundrede. Cajons er perfekte til brug i Latin og Verdensmusik eller til unplugged akustiske koncerter og udendørs forestillinger.

Se al information

Mest populære Cajons

Første 18 produkter vises

Om Cajons

Cajon trommen er et simpelt instrument med en kompleks lyd. Nogle mennesker mener, at Cajon stammer fra brugen af shippingkasser som improviseret slagtøjsinstrumenter. Fra denne ydmyge begyndelse er Cajon nu et enormt populært instrument , der findes i mange forskellige typer musik.

Cajon laver forskellige lyde, afhængigt af hvor og hvordan det bliver ramt - alt fra en dyb baslyd til en skarp lilletrommeeffekt. Hvadenten det udgør hele rytmesektion eller optræder som en del af en bredere ensemble Cajon er et kraftfuldt instrument i hænderne på både begyndere og eksperter.

For Cajon er spillere er der ingen regler. En nybegynder kan let lave en god rytme på trommen, men i hænderne på en ekspert producerer Cajon en rig, resonant og kompleks lyd. Med lidt øvelse kan enhver nybegynder begynde at mestre Cajons finesser!