Sabian

Gear4Music.com

Grundlagt i sene 1981, troede Bob Sabian trommeslagere fortjente bedre bækkener. Opsætning af produktion i Canada, han begyndte at designe sin nu legendariske og voksende række Sabian bækkener. I dag Sabian har et omfattende udvalg af bækkener, dækker en større end nogensinde markering. Hos Gear4music vi ved hver bækken serie har sin egen unikke lyd og fordele, det er derfor, vi har et stort udvalg af Sabian produkter i har til de laveste priser online. View All Information

Sabian Topsælgere

Første 5 produkter viser

Om Sabian

Fra moderne til vintage brugt Sabian bækkener i næsten alle musikalske genre, af nogle af de største navne i tromme. Sabian er altid det første valg til førende trommeslagere såsom Chad Smith, Mike Portnoy, Dave Weckl, Neil Pert og mange flere.

Sabian stræber efter at oprette bækkener og lyde, der er rigtige for dig, og hvad du gør. Populære bækkener såsom B8 bækken-serien er verdens førende serie for kvalitet bronze bækkener til en meget tilgængelige pris, tilbyder bronze kvalitet design, stram og lyse lyd. Alternativt tilbyder Sabians XS20 serien, medio pris punkt bronze bækkener populære modeller og lyde.

Sabians AAX område tilbyde et alternativ til deres berømte bronze bækken serie med deres nyskabende dynamisk kraft design, leverer en flimrende moderne lyse lyd, almindeligt anvendt til studio og scene præstation af rock og metal trommeslagere både. I dag Sabians omfattende udvalg af bækkener dækker en større end nogensinde udvælgelse af innovative bækkener.