Roland AIRA

Gear4music.com

Roland AIRA er her endelig. Roland TB-3 Touch Bassline gengiver den enormt indflydelsesrige TB-303 i en forstillingsklar synth med en autentisk lyd og intutiv kontrol. TB-3 er lavet for at blive spillet. TR-8 rytme Performer fanger essensen fra de orginale TR-808 og TR-909, og introduserer genredefinerede lyde, klassiske effekter, enestående live-mønstermanipulation og intuitiv kontrol.

Roland VT-3 Transformeren introducerer stærkt forarbejdede robotstemmer i dine studio-tracks og optrædener, samt et væld af andre vokaleffekter. Sidst, men ikke mindst, så genskaber Rolands System 1 plug out Synth det klassiske system 100, 100M og 700 fra 70'erne. Det nye system 1 er en fleksibel og fed synth med et enormt udvalg af lyde, som du kan udforske.

Den flerstemmige System 8 Aira stik ud Synth er Rolands nyeste produkt i Rolands AIRA-sortiment. Den har 49 tangenter og 3 oscillatorer som leverer mageløs kontrol, fleksibilitet og lydkvalitet. AIRA system 8 giver dig nok kraft til at oprette næsten alle de lyde du skulle ønske. Se al information

Roland Aira-serie

Første 9 produkter vises

Hvad er Roland AIRA?

Roland AIRA er en ny series af produkter designet til at imødekomme de stadigt skiftende behov hos nutidens elektroniske musikere. Ideel både på scenen og i studiet, giver AIRA dig genre, der definerer lyde og forbedrede præstationsfunktioner for virkelig at ignite din musik.

Den nyudviklede analoge kredsløbshandling (ACB) -teknologi indfanger lyden og følelsen af nogle af Rolands mest ærværdige klassikere.

Verdenspræsidenten for Roland Aira fandt sted live fra Dancefair, den førende begivenhed for DJ'er, producenter og elektroniske musikere.