Roland

Gear4music.com

Redskaber du kan stole på. Det er derfor musikere vælger Roland. Det er derfor vi har sådan et et tæt forhold til dem. Fra deres V-Drums sæt og guitarforstærkere, til deres keyboards og synthesizere. Du vil altid finde hele Rolands sortiment her, og vores egne produkteksperter kan besvare dine spørgsmål. Se al information

Roland Topsælgere

Første 28 produkter vises

Roland Oplysninger

Roland blev grundlagt i Japan i 1960erne og er relativt gamle blandt musikalske elektroniske fabrikanter. De overlevede alle ændringerne i teknologien og forblev et skridt foran tiderne og blev dermed en af de mest bemærkelsesværdige og udbredte mærker i elektronisk musik og produktion idag.

Siden 1972, har Roland været banebrydende indenfor mange teknologier og lanceret mange ' verdens første' produkter. I de seneste årtier har ingen Roland instrumentserie vundet mere respekt og ros end den revolutionerende V-serie, som inkluderer V-Drums, V-klaverer, V-Synths og mange flere.

Fra synthesizere og digitale indspilningsprodukter til guitareffekter, elektronisk slagtøj, digitale klaverer, og keyboards til hjemmet samt forstærkere: Roland har ført an i over 30 år og fortsætter med at være på forkanten af nytænkningen.