Roland

Gear4music.com

Værktøj, som du kan stole på. Det er dette, som gør Roland til et godt valg for musikere. Det er derfor vi har et nært forhold til dem. Unaset, om du har brug for et V-Drums trommesæt, guitarforstærkere, keyboards eller synther, så vil du altid finde hele Roland-udvalget her, og vores produkteksperter er tilgængelige til at svare på dine spørsmål. Se al information

Roland Topsælgere

Første 28 produkter vises

Roland nyheder

Roland blev grundlagt i Japan i 1960erne og er relativt gamle blandt musikalske elektroniske fabrikanter. De overlevede alle ændringerne i teknologien og forblev et skridt foran tiderne og blev dermed en af de mest bemærkelsesværdige og udbredte brands i elektronisk musik og produktion idag.

Siden 1972 har Roland været banebrydende indenfor mange teknologier og lanceret mange 'verdens første' produkter. I de seneste årtier har ingen Roland instrumentserie vundet mere respekt og ros end den revolutionerende V-series, som inkluderer V-Drums, V-Pianos, V-Synths og mange flere.

Fra synthesizere og digitale indspilningsprodukter til guitareffekter, elektronisk slagtøj, digitale klaverer, og keyboards til hjemmet samt forstærkere: Roland har ført an i over 30 år og fortsætter med at være på forkanten af nytænkningen.