Roland

Gear4music.com

Udstyr som du kan stole på. Derfor er Roland et godt valg til musikere og det er derfor Gear4music har et nært forhold til dem. Uanset om du har brug for et V-drum trommesæt, guitarforstærkere, keyboards eller synths, så vil du kunne finde hele udvalget fra Roland her. Vores produkteksperter er klar på at svare på dine spørgsmål. 

Få 30 dages returret og 2 årige garanti som standard når du handler hos Gear4music. Se al information

Roland Bestsellers

Første 28 produkter vises

Roland nyheder

Roland blev grundlagt i Japan i 1960erne og er relativt gamle blandt musikalske elektroniske fabrikanter. De overlevede alle ændringerne i teknologien og forblev et skridt foran tiderne og blev dermed en af de mest bemærkelsesværdige og udbredte brands i elektronisk musik og produktion idag.

Siden 1972 har Roland været banebrydende indenfor mange teknologier og lanceret mange 'verdens første' produkter. I de seneste årtier har ingen Roland instrumentserie vundet mere respekt og ros end den revolutionerende V-series, som inkluderer V-Drums, V-Pianos, V-Synths og mange flere.

Fra synthesizere og digitale indspilningsprodukter til guitareffekter, elektronisk slagtøj, digitale klaverer, og keyboards til hjemmet samt forstærkere: Roland har ført an i over 30 år og fortsætter med at være på forkanten af nytænkningen.