Peavey

Gear4Music.com

Peavey blev grundlagt i 1965 af Hartley D. Peavey med formålet at give "kvalitet gear til en rimelig pris". Peaveys første mærkevarer forstærker blev oprettet i 1961 i kælderen i sit hjem. Siden da Peavey har gået at skabe et stort udvalg af forstærkere herunder deres Klassiske serie ventil ampere, samt et stort udvalg af højttaler kabinetter. I 1977 blev de det første selskab til at computer fremstilling elektriske guitarer. I dag deres instrument sortiment har udvidet til at omfatte basguitarer, akustiske guitarer og Ukuleles. View All Information

Peavey Topsælgere

Første 4 produkter viser

Om Peavey

Manufacturing lyd udstyr til over 60 år, vokset Peavey ind i et af de største producenter af lyd udstyr i verden. Skubber teknologiske hindringer Peavey har været ryste op pro audio industrien i over tredive år med deres innovative power forstærker design og sætter stadig standarderne til denne dag.

Peavey begyndte først at gøre Forstærkere i 1957. Måling af større succes i firserne og halvfemserne, Peavey stadig er kendt for deres fantastiske forstærker udbredelsesområde. Bruger deres kendskab til Forstærkere, begyndte Peavey også at fremstille elektriske guitarer. Fra superstrat design til archtops, Peavey repræsenterer både Klassiske og moderne i guitar design og med sådan et stort udvalg af produkter at vælge imellem, vi tilbyder Peavey produkter på de laveste priser online.