Peavey

Gear4music.com

Peavey blev grundlagt i 1965 af Hartley D. Peavey med det formål at levere "kvalitetsudstyr til en rimelig pris". Peaveys første mærkeforstærker blev oprettet i 1961 i kælderen i hans familiehjem. Siden da har Peavey været ved at oprette et stort udvalg af forstærkere, herunder deres Classic Series ventilforstærkere , samt et stort udvalg af højttalerskabe. I 1977 blev de det første selskab til computerfremstilling af elektriske guitarer . I dag er deres instrumentsortiment udvidet til at omfatte basguitarer , akustiske guitarer og ukuleler. Se al information

Peavey Bestsellers

Første 19 produkter vises

Om Peavey

Fremstiller lydudstyr i over 60 år, Peavey er vokset til en af verdens største lydudstyrsproducenter. Uddybning af teknologiske barrierer Peavey har i mere end tredive år skaket op i lydindustrien med deres innovative effektforstærkere og stiller stadig standarderne til denne dag.

Peavey begyndte først at lave forstærkere i 1957. Peavey måler stor succes i firserne og halvfemserne, og er stadig kendt for deres fantastiske forstærkningsområde. Ved hjælp af deres viden om forstærkere begyndte Peavey også at fremstille elektriske guitarer. Fra superstrat design til stikkontakter repræsenterer Peavey både det klassiske og moderne i guitar design og med et så stort udvalg af produkter at vælge imellem, tilbyder vi Peavey produkter til de laveste priser online.