PA-systemer

PA-systemer giver dig en komplet løsning til at forstærke din koncert eller performance, inkluderet et højttalersystem med matchende forstærkning og mixing.

Uanset hvad din live-optræden kræver, så tilbyder vi et stort udvalg af PA-opsætninger med alt fra komplette systemer, hvor alt er inkluderet og bærbare systemer, til Column PA-systemer, som er designet til at levere forstærket lyd i en kompakt og bærbar pakke uden at gå på kompromis med volumen og klarhed.
Med et væld af forskellige ind- og udgangsmuligheder at vælge mellem fra førende producenter, såsom Yamaha, Mackie, og QSC, kan du være sikker på at finde alt det du skal bruge her.

Sku helt op for din volumen og find det perfekte PA-system til dig og dine behov hos Gear4music, uanset om du ønsker at forbedre dit band, din optræden eller din DJ-opsætning.

Se al information

Mest populære PA-systemer

PA-systemer - Oplysninger

PA systemer er afgørende for mange musikere-de er det sidste element i en live rig, bærer ansvaret for kvaliteten af lyden gengives. Jo højere Watt-effekten for højere og mere kraftig vil de lyde.

Højttalere og PA pakker, som Yamaha Stagepas 300 eller Behringer Europort, adskiller sig i power, målt i Watt, og kan være enten aktive, ligesom Mackie hamre-serien, eller passiv –passive højttalere, som rækken Peavey Messenger kræver en ekstern forstærker til at øge signalet.