Mackie HD1521 Active PA Monitor Enkel - B-Stock

kr. 6.780 NORMAL PRIS kr. 9.769 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 1600 w Class-D hurtig genopretning forstærkning af
 • Custom designet transducere af europæiske EAW
 • 3-bånds Contour EQ med Sweepable midten frekvens
 • Optimeret bred spredning WaveFront System
 • HD- Active højttalere

Mackie HD1521 Active PA Monitor Enkel - B-Stock

detaljer

Mackie HD1521 2-vejs High-Definition Powered højttaler leverer klasse-førende power, uovertruffen klarhed og extreme fleksibilitet. Klasse-D hurtigt opsving forstærkning producerer 1600 w spidseffekt system. High-Definition Audio behandling indeholder næste generations Mackie Active elektronik og re-definerer drevne højttalere. Systemet tuning og Custom transducer design af europæiske EAW sikrer en optimeret system, det lyder fantastisk hver gang.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 74308

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Maksimere dit Output

HD1521 inkorporerer nyeste i Class-D forstærker teknologi hen til levere en bryst-dunkende 1600 w spidseffekt system. Alle tre interne ampere er designet ved hjælp af Mackies legendariske hurtigt opsving kredsløb. Andre forstærkere kan låsen når skubbet til klipning, resulterer i forvrænget lyd, men hurtigt opsving forstærkning reagerer øjeblikkeligt på lejlighedsvis aggressiv forbigående, drastisk at reducere tid det tager for forstærker at inddrive, at sikre ren lyd under de mest krævende situationer.

Definere erfaringen

Mackie indarbejde præcision delefiltre og transducer tid/fase tilpasning forarbejdning i højttaleren. Dette tog straks gætteri ud af at oprette et perfekt afstemt system og en verden af højttalere uigenkaldeligt ændret. HD serie HD-drevne højttalere ikke kun fremme Active teknologi, de tager det til et helt nyt niveau, markerer det næste store fremgang for drevne højttalere: High-Definition Live lyd.

Europæiske EAW inde

HD1521 er en perfekt afstemt system, der er virkelig større end summen af dens dele. Dette er kun muligt på grund af det hårde arbejde og vanvittige geni af engineering team over på østlige akustiske værker (EAW). Ikke kun de fine tune system for komplet optimering, de også rugerdefineret-designet transducere, sikrer maksimal effektivitet og præstation.

Den high-end neodym basenhed 15" har en 3" voice coil og er bygget til at håndtere den massive strøm leveret af lavfrekvens-forstærker. Magneten er lavet ved hjælp af neodym, som giver en større magnetfelt med langt mindre materiale. Dette gør subwoofer ekstremt let uden at ofre en smule af præstationOg den store 3" voice-coil er bygget til at håndtere og spreder langt mere varme end traditionelle design.

En 6" mid-range driver sig tager af alle mids, forlader basenhed for at gøre, hvad det er bedst. 1,75" Kompressions Diskantenhed gengiver glimrende høje frekvenser med en membran, fremstillet ved hjælp af varmebehandlet titanium. Varmebehandlings øger stivhed af mellemgulvet, fjerner grimme fordrejning, der kan opstå på grund af uoverensstemmelser på dens overflade. Det øger også i høj grad livet i driveren, så du kan regne med imponerende højfrekvente produktion i år.

Forbedring på traditionelle hi / midten af horn design, gennemfører HD1521 Mackies optimeret bred spredning WaveFront system til fokus energi direkte til dit publikum, at sikre optimal forståelighed for hvert sæde i huset. Den premium drivere, bølgeleder og systemet tuning tillade HD1521 at opnå den mest output og bedst mulige lyd fra hver enkelt komponent

Skræddersy din Tone

For ekstra fleksibilitet, Mackie har medtaget en bruger-justerbar 3-bånds EQ på hver HD serie højttaler bagpanel. Det er ikke bare en to-positions EQ switch, der kun kan satse er sæt til flad eller boost, men en høj-kvalitets 3-bånds EQ med Hi og Lo reoler og en sweepable midten af frekvens, hver med +/-3dB af gevinst. Dette kan du tilpasse højttalere til opgaven ved hånden.

Funktioner og specifikationer

 • Forstærkning: 1800W ultraeffektive Class-D hurtigt opsving forstærkning af

 • HD-lydbehandling: Revolutionerende patenteret acoustic korrektion, transducer tid justering og fase korrektion, præcision 3-vejs delefilter.

 • Transducere: Custom designet transducere af europæiske EAW. Neodym basenhed 15" med 3" voice coil, 6" horn-loaded, høj-output mid-range transducer, 1,75" Kompressions Diskantenhed med varmebehandlede titanium membran

 • EQ: Bruger-justerbar 3-bånds contour EQ med sweepable midten frekvens

 • Horn System: Optimeret bred spredning WaveFront høj/midten af horn system

 • Kabinet: Robust alle træ kabinet (15mm Birk krydsfiner)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.