JBL PRX725 dobbelt 15 "2-vejs Active PA højttaler

kr. 8.434 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Patenteret Differential drev teknologi
  • Exceptionelle dækning, bred båndbredde og lav forvrængning
  • XLR, 1/4" og RCA indgange, plus XLR-udgang
  • Klasse-D forstærker med 1500W Output (2 x 750W).
  • Robuste JBL Design & Byg

JBL PRX725 dobbelt 15 "2-vejs Active PA højttaler

detaljer

Den PRX700 serien repræsenterer en evolutionære skridt i en effektiv udnyttelse af forstærker power, robust holdbarhed og øget alsidighed i en selvdrevne højttaler designet til at udføre i den virkelige verden af lyd forstærkning. De er de første systemer til at bruge vores patenterede differentiale drevteknik med ferrit drivere med høj effekt, lang båndbredde og lav forvrængning. PRX700 højttalere er oprettet for en levetid på ydelse du kan stole på.Produkt Ref: 40096

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den 2-vejs dobbelt 15 "tilbyder den perfekte balance mellem størrelse og ydelse. PRX725 virkelig er en undtagelse; Det er små, lette vægt, alsidige og kraftige. Den præstation og asymmetrisk design gør dette et perfekt valg for musikere, entertainere og DJS når portabilitet er nøglen, eller når hang ved suspension point, en usædvanlig lette installation højttaler. Alle PRX700 serien højttalere blev designet til at udmærke sig i lyd forstærkning hvor udfordrende audio miljøer og højt diskenheder er normen. Til applikationer, der kræver fuld båndbredde lydgengivelse, leverer PRX725 den optimale balance. For live musik, indspillet musik-afspilning og tale har brugeren mulighed for at skræddersy EQ. En mikrofon kan forbindes direkte til højttaler input til hurtig PA applikationer. Kombineret med en PRX700 subwoofer bliver systemet en effektiv, full-range lyd system.

PRX725 består af to 15 "275F differentiale drev basenhed, en 2408H-2 37,5 mm (1,5 tommer) ringformede polymer membran, neodym Kompressions Diskantenheden monteret på en 90° ved 50° horn, alle drevet af 1500 Watt Class-D forstærker. Avanceret DSP er kernen i en fuldt fremhævede input sektion, leverer bruger valgbar system EQ, beskyttelse, input følsomhed udvælgelse, cross-over funktionalitet, dynamisk begrænsende og diskret komponent optimering.

Alle PRX700 frysere er bygget af en kombination af 25mm (på top og bund for ekstra stivhed) og 18mm, stærk, letvægts-poplar krydsfiner lavet strukturelt lyd med tunge og not samlinger. Alle PRX700 serien frysere er beskyttet af JBL'S tour bevist DuraFlex finish. Gitre er lavet af dent-resistente 16 gauge stål og håndtag er lavet af letvægts-glas-fyldt nylon for ekstra styrke og holdbarhed. Alle M10 suspension punkter er konstrueret af 14 gauge stål og er blevet testet med en flydespænding af 1000 lbs..

For yderligere specifikationer af JBL JRX725 skal du downloade PDF-filen fra linket nedenfor

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.