Gravity GSP5212B højttaler stativ, sort - boksen åbnet

kr. 269 NORMAL PRIS kr. 361 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Heavy Duty Aluminium Trykstøbt Base med ben
  • Overlegen holdbarhed og lang levetid
  • 35 mm montering stang med sikker sikkerhedsnål
  • 106 cm til 192 cm højdeindstilling
  • 50 kg maksimal lasteevne

Gravity GSP5212B højttaler stativ, sort - boksen åbnet

detaljer

Den Gravity GSP5212B Stand er den ideelle måde at projektet lyd fra højttalerne i live og studie indstillinger. Aluminium konstruktion er letvægts, mens pulver belægning sikrer standeren passer jævnt og ser smart. Klemme og sikkerhedsnål låse funktion holder dit stå fast på plads. Skruerne er fremstillet af ABS, komfortabelt låse din stand med lethed. GSP5212B er velegnet til musikere og levende spillesteder ønsker at give deres højttalere en høj kvalitet stativ der sikrer sikkerhed og pålidelighed.Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 80193

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

About Gravity®

Gravity® er en innovativ ny mærke af moderne nodestativ og tilbehør af Adam Hall. Efter 2 års intensiv udvikling med både brugere og top designere, Gravity skabt en enkel, men sofistikeret række musikeres standere og tilbehør. Kombinationen af stærke og robuste materialer, høj kvalitet 2-fold injektion ABS plast og støbt zink stik sikrer en lang levetid, sikker hold og absolut professionel kvalitet.

Gravity® er et registreret varemærke tilhørende gruppen Adam Hall. Grundlagt for mere end 35 år siden Adam Hall & handel; Koncernen har et fremragende ry for sin kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice. Desuden Adam Hall & handel; Gruppen er en pålidelig partner i sektorerne pro-audio og begivenheder, samt musikindustrien, hvis høje standarder og innovative Spirit kan findes i alle Gravity® produkt.

Gravity® G-Rings

Denne mikrofon er udstyret med en flok Vanta Black G-ringe, der nemt kan interchanged at give din fod en mere subtil og klassisk look. Derudover er der 10 forskellige farver af G-ringe sælges separat, perfekt til tilpasning af din Gravity musikholderen til at matche dit show & rsquo; s visuals, musikgenre eller personlig præference.