Korg Synthesizers

Gear4music.com

Korg har netop annonceret et par nye spændende udgivelser fra Superbooth 2019! Deres Minilogue XD får en desktop version - Minilogue XD Module , og en ny tilføjelse tilsluttes Volca series - Volca NuBass Vacuum Tube Synthesizer . Se al information


SPECIAL TILBUD: Tilbage til Synth School med KORG Prologue. Køb en ny KORG Prologue inden 31. august 2019 og kræve gratis adgang til en særlig masterclass på KORG hovedkontor, UK - der finder sted i ugen den 23.09.19! Lær om historien om KORG synths, hvordan man laver subtraktiv syntese og om de avancerede funktioner i Prologue.


Mest populære Korg Synths & Modules

Første 8 produkter vises

Om Korg Synths & Modules

Korg er også kendt for deres blanding af prokvalitetslyde og lethed at bruge grænseflader. MicroKorg og MicroKorg XL er gode eksempler på dette - som brugt af bands, musikere og hobbyister over hele verden, giver de realistiske vintage toner i diminutive pakker.

En anden populær produktlinje er Electribe synth / sampler serien, en af de førende sequencerbaserede synth og trommemaskiner i verden.

Arbejdsstationerne har stor betydning i Korg-serien - M50- og M3-arbejdsstationerne og den berygtede Radias- synthesizer - alle fås hos Gear4music.com.

Som førende inden for elektroniske musikinstrumenter har Korg helt omdefineret verden af interaktive keyboardinstrumenter.