Roland HP-307 Digital Klaver, Palisander

 • Video 1
kr. 19.790 NORMAL PRIS kr. 24.254 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Imponerende SuperNATURAL klaverlyd
 • PHA III Ivory Feel tangenter med Escapement
 • Det indbyggede skydelåg med "Classic Position" kan skjule kontrolpanelet, hvilket giver klaveret et
 • Piano Designer funktion med udvidede funktioner
 • Tre pedaler samt forside-ben og nodeholder med Klassisk og stilfuldt udseende

Roland HP-307 Digital Klaver, Palisander

detaljer

Både lyden og udformingen er rendyrket, naturlig og tidløs, men i det elegante trækabinet gemmer sig den mest avancerede teknologi på markedet for digitalpianoer til hjemmebrug. Med Rolands SuperNATURAL piano lydprocessor baseret på ny, banebrydende teknologi, repræsenterer det nye HP307 et kvantespring i form af hidtil uhørt lyd, respons og spillefornemmelse. Pianoets klang varierer fuldkommen naturligt og flydende i relation til tangentområde og anslag, med en fuldkommen perfekt udklingning. HP307 er udstyret med PHA III tangenter, som leverer øgede udtryksmuligheder og suveræn reaktionstid ved hurtigt spil. Kombinationen af PHA III tangenter og SuperNATURAL klaverprocessor overfører alle nuancer i dit klaverspil som præcis og naturlig lyd. HP307 leveres i 3 finishes; den elegante højglanspolerede ibenholt-finish, traditionel rosentræ-finish, eller cool sort satin-finish. Med den nyskabende Individual Twin Piano funktion kan to personer spille side om side til øveformål eller live-optræden. Den indbyggede tre-spors optager gør det endvidere muligt at optage dit spil, og kan også være en uvurderlig hjælp, hvis du skal øve passager i venstre eller højre hånd hver for sig.Ring til vores Roland specialist for at få yderligere oplysninger på 0044 (0)843 155 0500

Produkt Ref: 16205

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Digitalklaveret er udstyret med en PHA III keyboard, som giver forbedret udtryk og overlegen hurtige tastetryk præstation. Kombinationen af PHA III og SuperNATURAL klaver oversætter trofast hver nuance til nøjagtige, naturlig lyd. HP307 fås i 3 farver, elegante poleret ibenholt finish, traditionelle rosentræ finish eller de cool satin sort finish. Den innovative individuelle Twin klaver funktion tillader side om side øvelse eller præstation. Tre-spors optager kan du optage din optræden og vil også være en stor hjælp når praktiserende højre eller venstre hånd dele individuelt.

Klik på linket nedenfor for at se detaljeret Brochure på Roland HP300 serie

SuperNATURAL klaver lyd motor

HP307 er udstyret med vores nyudviklede SuperNATURAL Piano lyd motor, som blev født ved at samle V-Piano teknologi og 88-tangent stereo multisampling teknologi. Denne nye lyd motor er produktet af Rolands dybe forskning af Karakteristik af akustiske klaverer, med mål at trofast reproducere rige tone og ekspressivitet af et koncert flygel. Den maksimale polyphony 128 er mere end nok til selv de mest komplekse stykker

Ekspressivitet i hver enkelt nøgle

Hver af de 88 noter på et flygel har sin egen karakter, at strengene er forskellige størrelser og længder, bruge forskellige materialer, og er ramt af hamre i forskellige størrelser. Disse forskelle skaber variationer i tonen farve og resonans af hver note. For den nye SuperNATURAL Piano lyd motor, Roland stikprøven alle 88 noter af en række verdensklasse klaverer og brugte sin unikke digitale teknologi til trofast gengive fuldt rige tone og ekspressivitet af verdens fineste klaverer.

Ekspressivitet ifølge spillerens touch

Klaverer producere forskelle ikke blot i volumen, men også subtile variationer i tone farve, afhængigt af hvor kraftigt nøglen er ramt. Hjælp af Rolands nyeste teknologi, leverer de SuperNATURAL klaver lyd motor naturlige og problemfri ændringer i tonen farve som respons på spillerens touch. Sortimentet udvidet dynamisk understøtter de mest avancerede og subtile teknikker, som man ville forvente i et akustisk flygel.

Ekspressivitet af rådnende lyde

Naturligt henfald af noter og smukke dvælende toner er vigtige elementer af et klaver lyd. Rådnende lyden af et akustisk klaver ikke kun mindsker i volumen, men også gradvist skifter farve til en blødere tone. De SuperNATURAL klaver lyd motor replikater denne naturlige forfald, ligesom i en akustisk grand.

Ægte Touch til True lyd med PHA III

Arvet fra Rolands flagskib V-Piano, tilbyder HP307 PHA III keyboard med Escapement maksimal komfort, spilbarhed og svar. PHA III forbedrer centrale gentagelse. Kombinationen af PHA III og SuperNATURAL klaver omsætter trofast de mest subtile præstation nuancer til naturlige, præcis lyd. Tastaturet udtrykker spillerens artikulation perfekt fra sarte til fuld-effekt, samt hver uafhængig note i hurtig rækkefølge - herunder vedvarende toner. Escapement mekanisme genskaber den autentiske "Klik-fornemmelsen" af et flygel keyboard, som især forbedrer udtryk, når man spiller pianissimo. Tastaturet også funktioner Roland roste Ivory Feel - en komfortabel og realistisk fugt-absorberende materiale, der forhindrer glider fra sved under præstation.

"Klaver Designer" Lydtilpasning

For dem, der ønsker at tilpasse klaverlyd passer til deres personlige smag, giver funktionen klaver Designer venlige adgang til en lang række tone-forme kontrol. Fine justeringer, med visuel bekræftelse fra grafisk LCD display, giver dig mulighed at få de lyd kvaliteter du ønsker, såsom fryser resonans eller virkningerne af forskellige positionering af "virtuelle" flygel låget. Skabe den perfekte Custom lyd, og gemme den til øjeblikkelig tilbagekaldelse.

Ekstra nydelse med Play-Along Backing Tracks

Den nye HP307 er pakket med et bibliotek med play-along sange, fra klassisk til jazz. Du kan også afspille sange i en række formater, herunder kommercielt tilgængelige SMF musikfiler eller audio filer gemt på din USB-flash-hukommelse (sælges separat), og lyd-cd'er (* 1). Med indbygget sange og SMF musikfiler, kan du udpege hvilke dele at spille tilbage. Spil et orkester opbakning del og spille den klaver del på toppen af det med din højre hånd for at skabe en kraftig ensemble performance. Da du kan ændre nøglen og tempo uafhængigt, kan du bremse afspilning af sange, du er ved at lære, eller ændre tasten af sangen afhængigt af den vokale rækkevidde. Mulighederne er uendelige. Du kan også bruge funktionen centrum annullere at minimere melodi del på en lyd-CD, og spille sammen med én hånd. Du kan også marmelade eller synge med dit yndlingsband.

* 1 valgfri CD-01A er nødvendigt.

Funktioner og specifikationer:

 • Fantastiske SuperNATURAL Piano lyd
 • PHA III elfenben feel keyboard med Escapement
 • "Klassiske Position" låg kan skjule Kontrolpanel for smukke udseende og koncentration under udførelsen
 • Klaver Designer funktion med udvidet parametersæt
 • Højttaler kasse giver ekstra kraftig, fyldig lyd
 • Forbenene til luksuriøse look, klassisk formede tredobbelt pedaler og folde nodestativet
 • Avanceret Twin klaver lader (individuelle tilstand) to spillere udføre side om side på det samme keyboard med separat zoneinddeling og diskrete udgange
 • USB vært for USB-hukommelse og valgfri CD-afspiller

Indstillinger for levering: Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med flere leveringsmuligheder. Som digitale klaverer kan være ganske tunge og leveret i store kasser, skal du vælge den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig. Kurer levering: Denne indstilling er gratis for dette produkt, og er en "til din dør" service. Du skal muligvis hjælpe levering føreren, som dette produkt kommer pakket i store kasser! Der er flere muligheder for at vælge, herunder morgen og lørdag tjenester. Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå men du har ikke nogen andre til at hjælpe.

2 mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, vil to levering personale leverer boksene klaver til enhver stueetagen rum i dit valg, lilletrommere end blot din hoveddør. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end standard kurertjeneste og kurer selskab vil ringe til dig for at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.

Delivery & Installation: Dette er vores premium service, og inkluderer fuld levering, installation og opsætning i ethvert rum du ønsker. Installatører vil også tage emballagen hvis du ønsker. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end standard Kurerservice, og du vil blive opfordret til at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.