Korg Taktile-49 TRITON, 49 tangent controller keyboard med Triton lyde

 • Video 1
kr. 2.498 NORMAL PRIS kr. 2.919 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Fuld række DAW presets
 • X/Y touch puder, hastighed følsomme udløser puder
 • Stilfuldt og ergonomisk design
 • Medfølgende software pakke
 • 512 Triton synth lyde

Korg Taktile-49 TRITON, 49 tangent controller keyboard med Triton lyde

detaljer

Korg Triton Taktile er et USB controller keyboard og synth designet for brugervenlighed og intuitiv og hurtig arbejdsproces. Med et stort udvalg af DAW presets an, X/Y touch puder, hastighed følsomme puder, en overdådig række medfølgende software og 502 Klassiske TRITON lyde. Denne enhed er fantastisk både på scenen eller i studiet.

Produkt Ref: 43045

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Korg TRITON taktile

Korg taktile har den samme store-følelse semi-vægtede keyboard brugt på synthesizere og arbejdsstationer såsom KingKORG og KROME. Det er designet til at være sjovt at spille og bruger, såsom en touch pad arvet fra den Kaossilator, der lader dig spille melodier ved hjælp af blot en enkelt finger, udløse pads at lade dig generere akkorder i nøglen og omfanget af dit valg og en arpeggiator, der inkluderer rytme mønstre. Som en MIDI-Controller leverer taktile fuldt med en række grundlæggende controllere som skydere og switche gør det nemt at set-up og spille med det samme. Triton taktile er også en synthesizer med 512 lyde fra TRITON, Korgs bedst sælgende musik workstation ideel til Skrivebordsopbygning og levende sceneoptræden.

DAW Presets

Triton taktile er udviklet med enkelthed i tankerne. Slutte den til computeren via et USB-kabel og det beføjelser op. Taktile understøtter store DAW/sequencer softwaren og controllere frit konfigurerbare gør dette til en USB/MIDI controller, der vil opfylde alle krav i at kontrollere en mixer til redigering af din software synthesizere.

Korg Kaossilator

Funktionen populære Touch skala fra Korg Kaossilator ligger i Triton taktile centrum. Simpelthen slagkasser røre pad til at generere melodier i nøglen og skala, du angiver! Intet behov for avancerede musikalske viden eller færdigheder, præstation - bare nem og intuitiv bevægelser. Der er også en arpeggiator funktion med 50 forskellige rytme mønstre, så du kan spille software synths med en enkelt finger.

Trigger Pads for nemme akkorder

Triggersn pads til højre i panelet har to banker, A og B, og er hastighed følsomme, giver tromme og percussion lyde fulde udtryk. Funktionen akkord skala genererer automatisk akkorder efter nøgle og skala, du vælger, plus du kan tildele akkorder, du spiller dig selv. Benytter indeværende sammen med arpeggiator og funktionen Touch skala vil du opdage enorme power til at fuldføre fuld sange på ingen tid overhovedet.

Lyden af Triton

Triton taktile inkluderer 512 program lyde baseret på Tritons PCM bølgeformer. Du kan registrere 16 af din yndlingssound for øjeblikkelig tilbagekaldelse ved et tryk på en knap. Bredt udvalg af lyde vil vække og stimulere spillere på udkig efter ny inspiration. Triton taktile kan også styres fra din computer via USB-MIDI som et eksternt lydfrembringende udstyr til at forbedre din eksisterende musik Produktionsopsætning.

Stor spiller føler

Korg Triton taktile semi-vægtede keyboard kan bruges til at skrive noter på din desktop musik Produktionsopsætning og for realtid præstation. Tryk pad kan slo brugt som en USB spore pad med fagter som to fingre rulle og trykke for at klikke uden nødt til at afbryde din arbejdsgang. Taktile har en stilfuld mat sort finish og en høj kontrast OEL (økologisk selvlysende) fuld dot matrix display, så du let kan se enhedens indstillinger.

Bærbare Synth

Med Triton taktile du simpelthen tænder på power og begynde at spille straks. Lytte til dine ideer ved hjælp af den indre lyd modul eller spille når følelsen slår dig. Selv når enheden ikke er tilsluttet en computer, kan det brugt stå alene med en AC adapter eller mobile batterier (sælges separat). Ideel til scenen og studie, Korg Triton taktile virkelig er bedst fra begge verdener.

Medfølgende Software

Korg Triton taktile keyboard kommer med talrige licens/rabat kuponer betyder, at du vil blive nyder populære musik-software med det samme. Samt Korg M1 Le software, der er EZTrommemer Lite, Ultra Analog Session, klimpre akustisk Session, Lounge Lizard Session og Ableton Live rabatkupon og Reason begrænset DAW software. Softwaren kan downloades fra webstedet Korg.

Funktioner og specifikationer

 • En komplet række DAW presets og grundlæggende funktionalitet; Du skal blot tilslutte og begynde at spille
 • Alle 512 program lyde af TRITON, den bedst sælgende KORG musik arbejdsstation
 • X / Y touch pad kan du oprette musikalske fraser i nogen plugin straks - med et tryk på en enkelt finger
 • Bruge hastighed-følsomme baggrundsbelyst udløser pads nemt indtaste akkorder eller enkelte noder. Semi-vægtede keyboard med en stor spiller føler
 • X / Y touch pad kan også brugt som et spor pad; bånd selector tilbud til venstre og højre klik
 • En kompakt og let synthesizer, som du kan tage med overalt
 • Elegant og ergonomisk design
 • En overdådig række medfølgende software giver fantastiske værdi
 • Bemærk: du skal bruge en standard USB 5v power supply - tilgængelig fra computer butikker