DISC Steinberg Cubase 7.5 og CMC-rammeafgørelse Fader Controller bundle

kr. 4.027 NORMAL PRIS kr. 4.749 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • USB-drevet Fader Controller
 • 4 Nyudviklede beroringsfolsomme fadere
 • 1.024-Trin oplosning
 • Fungerer ogsa som Lydmaler
 • Inkluderer opgradere til Cubase 7,5 eLicenser nogle

DISC Steinberg Cubase 7.5 og CMC-rammeafgørelse Fader Controller bundle

detaljer

CMC-FD er en banebrydende USB-controller med fire hoj oplosning touch fadere med integreret LED maling, solo/daemper funktion og stotte til samtidig brug af op til fire enhederBundtet her med en opgradering til den fulde version af Cubase 7.5, far du alle de fotoredigering og sequencing vaerktojer, du har brug for at starte optagelsen.Produkt Ref: 39640

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Venligst vil Bemærk at boksen modtager du kan sige Cubase 7 og når aktiveret du automatisk blive opgraderet til Cubase 7.5. Vi vil altid anbefale at downloade den nyeste version af Cubase 7,5 fra Steinberg hjemmeside som opdateringer udgivet regelmæssigt med præstation og kompatibilitet forbedringer.

Steinberg Cubase Download

Læs mere i vores eksklusive video demoer

Pakken indeholder

 • Cubase CMC-FD Fader Controller (herunder Cubase AI)
 • Steinberg Cubase 7.5 opgradering (fra Cubase AI)
 • Steinberg USB kopibeskyttelse eLicenser nøgle

Steinberg CMC-rammeafgørelse Fader Controller

Røre dine spor, tage kontrol og Mærk forskellen - med CMC Fader Controller Steinberg flammende stier for en ny race af DAW kontrol enheder. Byder på fire high-precision touch fadere med LED-baserede måling, solo/dæmper funktion og to driftstilstande, fremskynder denne bærbar USB-controller enormt din blanding arbejdsgang.

CMC-FD bærer fire nyudviklet, berøringsfølsomme fadere, som giver præcision kontrol over fire Cubase kanaler på samme tid. Hvad adskiller CMC-rammeafgørelse er op til 1.024 trin - en stor ultra-høj opløsning plus der tillader dig at finjustere lydstyrken med største nøjagtighed. Men CMC Fader controller fungerer også som en praktisk Lydmåler. Engang i tilstanden Meter rød LED lys præcist angive lydstyrkeniveauer af de valgte spor.

Navigation gennem Cubase mixer er så let, som det bliver: blot trykke på knapperne kanal vælge eller Bank og direkte springe til den ønskede kanaler eller hele grupper af kanaler i Cubase mixer. For endnu mere komfort i miksningen, kan du solo og dæmper kanaler ved blot at trykke på knappen Skift og trykke på de respektive berøringspanel - thats it.

Bedst af alt, op til fire CMC-FD enheder kan kombineres for at bygge et fuldt udbygget, seksten-kanal touch control skrivebord. For perfekt usability husker fysiske layout management system arrangement af CMC enheder på dit skrivebord.Med andre ord tillader CMC-rammeafgørelse dig at justere undergrupper inden for ingen tid, solo og slå flere numre på én gang eller finjustere en kanal lydstyrken med 1.024-trin opløsning - alle fra en banebrydende touch-enhed, der er perfekt integreret med Cubase musik produktionssystem.

Cubase 7,5

Cubase 7.5 er udarbejdet for at give musikere, producenter og ingeniører de værktøjer, de behøver for at få arbejdet gjort på det højeste mulige niveau. Nye funktioner er blevet tilføjet til at strømline processen med at lave musik. Ikke kun betyder dette at gøre processen lettere, men også hurtigere. Steinberg har oprettet nye funktioner, der tillader dig at administrere dine spor og ideer i en langt mere intuitiv måde. Den måde VST instrumenter og FX integrere er blevet forbedret for at tilbyde bedre tilgængelighed og indeholder 8 fantastisk instrumenter og 69 high-end effekter. Cubase 7,5 tilbyder nu mere musikalsk funktioner end nogensinde før, hvilket gør denne version af softwaren mere kreative, nemmere at bruge og de fleste vigtigere lyder bedre end nogensinde før.

Funktioner som track synlighed tilstand tillader du vælger hvad spor, du ønsker at se. Store projekter kan blive forvirrende, når du har et højt antal spor. Track synlighed kan bruges til at strømline vinduet Arranger og lader dig fokusere på de resterende spor. Det kunne være at du ønsker at skjule alle dine MIDI spor, eller afsluttet versioner du har optaget til lyd. At gøre dette Angiv synlighed under fanen spor og fravælge den hvide knap ved siden af hvert spor, du vil skjule.

Instrument (t) rack 2.0 i Cubase 7.5 har opdateret den måde plugins er åbnet. Når du føjer en VST til VST rack, er en tilsvarende spor også tilføjet til projektvinduet og vice versa. Instrument spor har nu flere udgange til ethvert instrument, der let kan vælges.

TrackVersions

TrackVersions er udviklet til at tillade dig at arbejde på forskellige versioner af det samme spor, samtidig med at de samme indstillinger. Du er nu købedygtig oprette, omdøbe og styre parallelle versioner fra inde i kanal dropdown. Det betyder du kan fx optage flere bas linjer på samme kanal og bruge drop ned for at vælge den bedste én. Eller du kunne arbejde på forskellige vokale numre og behovet for at forelægge forskellige versioner. TrackVersion placerer alternative versioner af optagelser ved hånden hvor du har brug for dem. Denne proces gør det muligt at fremskynde dit workflow og arbejder med audio, MIDI, instrumenter, akkorder, tempo og signatur spor.

Groove Agent SE 4

Cubase 7.5 inkluderer nu den nye Groove Agent SE 4, opfølgning af den enormt succesfulde Groove Agent ONE. Den store ting om Groove Agent er sin brugervenlighed. Det er designet til at ligne den MPC og kort til perfekt integration. Dette gør det muligt for dig at begynde at gøre beats hurtigt på en naturlig måde og ikke skulle føle sig som du blevet forhindret af komplicerede menuer og processer. En Tromme Machine er kun så god som lyden og disse lyde er blevet designet og indspillet af nogle af de dygtigste ingeniører tilgængelige. Dette betyder, at du kan gå fra fastsættelse af fede Hip Hop beats, derefter skifte til groovy funk Beats med lethed.

HALion Sonic SE 2

HALion Sonic SE 2 er den nye og opdaterede sampler til Cubase 7.5. Det er designet til at give adgang til et stort udvalg af instrumenter og er ideel for komponister, der har brug for en stor Palle af lyd. Grænsefladen er blevet set-up til at give hurtig adgang til instrumenter gennem sin integrerede browser. HALion Sonic SE 2 nu kan prale af 8 nye virkning typer, som inkluderer: Tape mætning, Wah Wah, Auto Filter, trin Flanger, Ring Modulator, Octaver, Vintage Ensemble, kuvert fræser og en Klassisk, men forbedret Rotary Effect

LoopMash FX

LoopMash er ankommet til vridemaskine og mash dine spor op som aldrig før. Denne nye little sonic tortur enhed er blevet oprettet for at tilføje denne ekstra bit af randomisering til din musik. Disse FXs kan hjælpe med at tilføje interesse for beats, melodier og selv master kanaler. Disse op til minut FX stilarter er ideelle for Dubstep og electronica, tilføje pauser, tape-stopper og hakker. LoopMash havde været beregnet til brug i studiet, men virkelig kommer til liv, når de anvendes i et live-miljø. Alle parametrene, der kan knyttes til en MIDI-controller og udføres i realtid.

Åbenbaring Reverb

Udviklet til at genskabe lyden af Klassiske FX enheder, åbenbaring Reverb vil tilføje gnistre til alle spor. Steinberg har arbejdet med professionelle ingeniører og film mixere til at producere algoritmer, der lyder lige så imponerende som originalerne deres efterligne. Reverb brugt til at give lyd en scene af plads. De kan bruges på alt fra vokal, strenge til slagtøj til at tilføje en varm glat atmosfære

Magneto 2

Magneto har ikke været omkring siden dagene af Cubase SX, men nu Steinberg har besluttet at genoplive og opdatere denne enhed. Hvad vi har nu er den nye og skinnende Magneto 2. Bortset fra at have en ansigtsløftning, er Magneto 2 blevet opdateret til at producere en mere realistisk og naturlig tape mætning. Nogle kritikere sige, at digital er kold og livløs, men ikke længere fordi dette lille plugin vil tilføje varmen at kun analoge bånd kan producere. Magneto 2 har en sporgruppe-pass indstilling, der tillader dig at vælge frekvensområdet af den effekt, du vil anvende. Der er også en dual-mode, der simulerer ved hjælp af to tape maskiner i rækkefølge.

Funktioner og specifikationer:

Steinberg CMC-rammeafgørelse Fader Controller:

 • USB-drevet fader controller med 1.024-trin opløsning
 • Nyudviklet touch controller funktioner en innovativ kapacitans fader design
 • Trykke på fader med trykkede Shift-tasten skifter mellem kanalens solo og dæmper-funktion
 • Meter tilstand lader rød LED strip touch controller angiver lydstyrkeniveauet
 • Op til 4 CMC-FD kan controllere være tilsluttet samtidig

Mindste systemkrav:

 • Mac OS X
  • Mac OS X Version 10.7/10.8*
  • Intel dual core CPU
  • CoreAudio kompatibel audio hardware
 • Windows
  • Windows 7/Windows 8 *
  • Intel eller AMD dual core CPU
  • Windows kompatibel audio hardware **
 • 2 GB RAM
 • 8 GB fri plads på HD
 • Skærm opløsning på 1280 x 800 anbefales
 • Dual-layer DVD-drevet
 • USB-port til USB-eLicenser
 • Internetforbindelse til aktivering af licens

* Native 32-bit og 64-bit Nuendo version inkluderet.

** ASIO-kompatibel audio hardware anbefales til low-latency præstation

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.