Casio Celviano AP-650 digitalklaveret

kr. 7.804 NORMAL PRIS kr. 11.284 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Autentiske klaver føler med stort udvalg af toner og funktioner.
 • Morphing luft prøvetagning teknologi for autentisk Piano lyd.
 • 250 forskellige toner og 180 Ensemble akkompagnement rytmer.
 • Indbyggede 16 spore optager.
 • Springless centrale mekanisme for autentiske handling

Casio Celviano AP-650 digitalklaveret

detaljer

Den Casio Celviano AP-650 Digitalklaver tilbyder avancerede funktioner for at udvikle musikere. Tri-sensor keyboard producerer rige toner med en lignende reaktion på et akustisk klaver. Vejede tangenter og elfenben feel toppe har en behagelig fornemmelse, der vil være bekendt at traditionelle spillere. AiR-teknologi har en dynamisk tone med masser af resonans og karakter. Med 250 indbygget toner, der inkluderer flygler, strenge og trommesæt, vil AP-650 holde musikere af alle evner inspireret.

Produkt Ref: 29325

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Dette klaver er også tilgængelige i den AP-650 komplet pakke, tilbyder alt hvad du behøver i en bekvem bundt.

Skaleret Hammer Action keyboard

Når du spiller AP-650, føles det som om du spiller en akustisk klaver. Tri-sensor skaleret Hammer Action keyboardet reagerer på røre ved spillere med tre sensorer, der registrerer et tryk på tangenterne sekventielt. De simulerede ebony og elfenben nøgler tilbyder en luxurius tekstur og glat strejf af et flygel keyboard. De minut crimp af den overfladekvalitet betyder, at tangenterne har en perfekt fingerspids passe, selv når du spiller for udvidet længder af tid.

Multi-dimensionelle Morphing luftteknologi

Ud over at føle sig som et akustisk klaver, AP-650 lyder som en også. Alle 88 tangentr indarbejde en stereo resonans simulator, og er i stand til at give bemærkelsesværdigt realistiske lyde taget fra udvidet bølgeform data prøvetagning, lagret på AP-650 installeret hukommelse. De rige, resonerende toner, der er produceret af AP-650 er grund til at Casio's flerdimensionel Morphing luft lyd kilde. Forbedringerne, der Casio har lavet til minde om Celviano serie betyder at det kan producere de naturlige toner, du ville kun forvente fra et akustisk klaver, begyndende med den oprindelige lyd og fører til en smuk forlængelse indtil lyden til sidst forsvinder.

Pakket med flere funktioner som Standard

Dæmper resonans opnår en dybere og mere naturligt smuk resonans end en pedal, de subtile ændringer i efterklang forekomme som reaktion på delikat presset af selv delvis pedal drift

Funktionerne Nøglen ud og Låg Simulator på AP-650 bidrage til dens overbevisende akustiske piano lyd. Det nye keyboard system gengiver de nuancer, der opstår fra den hastighed, hvormed du slipper hver tast, skaber endnu mere autentisk efterklang. Mængden og kvaliteten af lyden ændringen når låget på et flygel er hævet eller sænket. Låget simulator kan du vælge den grad som låg er åben eller lukket, giver dig endnu flere muligheder for forskellige lyde.

Ud over disse utrolige funktioner specielt udviklet af Casio, AP-650 digital klaver har et stort udvalg af alsidige funktioner som standard. Den lektie funktion, Duet tilstand, og musikbibliotek gør AP-650 et digitalklaver, der er egnet til både begyndere og mere praktiseres pianister.

Specifikationer

At se mere detaljerede funktioner og specifikationer for den Casio Celviano AP-650, skal du downloade PDF-filen fra linket nedenfor

 • Tastatur: 88-tangent, Tri-sensor skaleret Hammer Action keyboard II, simuleret ebony og elfenben nøgler
 • Touch svar: 3 følsomhed niveauer Off
 • Lyd kilde: Multi-dimensionelle Morphing luft
 • Maksimale polyfoni: 256
 • Toner: 250 indbygget toner - 14 flygel toner, 17 elektrisk klaver toner, 14 orgel toner, 16 strygere toner, 47 forskellige toner, 128 GM toner, 14 tromme sæt
 • Indbygget sange: 60 (musikbibliotek) + 6 (demo sange)
 • Pedaler: 3 pedaler (spjæld, blød, sostenuto), spjæld = homogen drift
 • Skærm: Fuld-dot LCD-skærm med baggrundslys
 • Dimensioner (W x D x H): 1,377 x 427 x 911 mm (undtagen Nodestativ, og andre fremskrivninger)
 • Vægt: 50,2 kg
 • Organ farve/Finish: Sort træ tone finish
 • Medfølgende tilbehør: AC adapter (AD-E24500LW), score bog, Nodestativ, hovedtelefon krog

Indstillinger for levering

Kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard courier Leveringsindstillingen gratis, som er en "til din dør" service. Du skal muligvis hjælpe levering føreren, som dette produkt kommer pakket i store kasser!

Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå men du har ikke nogen andre til at hjælpe. Kan du overveje, om dette er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, som andre indstillinger for levering er også tilgængelige mod et tillægsgebyr.

2 mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, vil to levering personale leverer boksene klaver til enhver stueetagen rum i dit valg, lilletrommere end blot din hoveddør. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end de standard kurertjeneste og kurer selskab vil ringe til dig for at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.

Delivery & Installation

Dette er vores premium service og inkluderer fuld levering, installation og opsætning i ethvert rum du ønsker. Installatører vil også tage væk på emballagen.

For de 2 mand eller levering og installation services, venligst ring til os hvis dit hjem på den 2nd floor eller derover eller har usædvanlig adgang situation på 0843 155 0800.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.