sE Electronics plads Reflexion Filter og sE2200a MP mikrofon

  • Video 1
kr. 3.675 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Alle-nye, forbedrede filtersystem
  • Forhindrer uønskede refleksioner
  • Inkluderer sE2200 II Multi mønster mikrofon
  • Cardioid, figur 8 og Omni Polar mønstre.

sE Electronics plads Reflexion Filter og sE2200a MP mikrofon

detaljer

SE Electronics Reflexion Filter plads er en innovativ akustiske anordning, der tog to år af forskning til at skabe.Navnet plads stativ for specialiserede bærbar akustiske Control miljø og markerer starten på en ny generation af refleksion filtre, som er meget spændende for hjem og projekt studie kunstnere. Den nye model bygger på den oprindelige, forbedre designet ved at tilføje lodrette air kamre, et større areal og 40mm filter, hvilket er mere end dobbelt tykkelse. Også inkluderet er sE2200a II Multi mønster, som bruger en håndlavet 1 "Guld-Forstøvet membran og er baseret på den oprindelige sE 2200a kapsel, men en 'back-to-back' version, som giver mulighed for flere polar mønstre.Produkt Ref: 49701

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

PLADS

RF Filter plads bevarer den patenterede multi-lag design, men er tykkere og med et areal steget med 20 procent.

PLADS stativ for specialiserede bærbar akustiske Control miljø. Forbedring på hvad er nu blevet industrien standard, Reflexion Filter Pro, plads indeholder patenteret teknologi sikrer ingen efterligninger vil gøre.

Hvordan virker det?

De forskellige lag af Se-selskabet Reflexion Filter plads både absorbere og diffuse lydbølgerne så gradvis mindre af den oprindelige kilde akustisk energi passerer gennem hvert lag. Dette reducerer mængden af energi rammer ubehandlet vægge og overflader så der er mindre eller den originale kilde reflekteres tilbage som uønskede rum atmosfære til mic. Formen og størrelsen af Reflexion Filter plads er blevet omhyggeligt designet til at maksimere absorptionen, mens holde farvning ned til kun 1dB forlader mikrofonen er polære mønster upåvirket.

Det er den patenterede multi lag design af Reflexion Filter, der er så effektiv, viser ekstremt lave niveauer af farve når du bruger en mikrofon med Reflexion Filter mens du optager (20Hz til 20KHz) i uafhængige tests.

2200 II Multi mønster

sE Electronics udviklet sE2200a MkII Multi mønster som respons på brugernes behov. Anvendes på både indflydelsesrige og de seneste optagelser, sE2200a II giver mulighed for flere polar mønstre af cardioid, figur 8 og omni.

Designet med feedback fra brugerne i tankerne, har sE2200a MK2 multi mønster også givet en ansigtsløftning med sE-selskabets nye Custom sort gummi maling finish, som er både stilfuld og praktisk, hjulpet til fugtig chassis resonans, som lider under mange konkurrent mikrofoner.

Den sE2200a II er også tilgængelig i en Cardioid kondensator version, for ekstra fleksibilitet.