Ultimative MC40B Mic stativ med boom arm

kr. 342 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Ultimative MC40B Mic stativ med boom arm

Detaljer

The Classic Series Mikrofonstativer levere ikke kun funktioner såsom en quick-release, rolig og pålidelig kobling, indbygget kabelstyring klip, og super stabile baser, men de er konkurrencedygtige priser imod mikrofonstativer der, bare ikke står op. MC-40 og MC-05 mikrofonstativer er den fineste professionelle stativer du kan finde til begynder niveau priser.

Produkt Ref: 22537

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

3-Vejs justerbar Boom Arm

MC-40 udstyret med et innovativt, hurtig justerbar mikrofonarm, der ikke kan være nemmere at bruge. Med blot én knap kan du justere vinklen på mikrofonarmen på stativets tilslutningsbeslag (kontrast til jorden). Dybden af ​​den faste længde arm, og den cirkulære vinkel boom arm i holderen. Dette tre-vejs justerbart mikrofonarm betyder, at du kan få din mikrofon præcis hvor du med blot et twist på én drejeknap!

Stabil stativ Base

Med en holdbar base og ben, sikkert låst på plads, er MC-40 et super stabilt base stativ. Hvad mere er, i det usandsynlige situation, at en af benene skulle gå i stykker, er alle tre ben aftagelige og udskiftelige!

Quick-release kobling

Mange pris-konkurrencedygtige mic stativer tilbyde støjende kobling systemer, der er svære at stramme og løsne. MC-40 koblingen er super lydløs, pålidelige og imponerende let at stramme og løsne- som er uundværlig funktion midt i en koncert, når du skal foretage justeringer hurtigt, eller når en masse forskellige mennesker bruger det samme mic stativer i samme show.

Funktioner/specifikationer:

  • 3-Vejs justerbar Boom Arm
  • Stabil stativ Base
  • Quick-release kobling

Yderligere specifikationer:

  • Stå højde: 36 "- 63" (914 mm - 1600 mm)
  • Boom længde: 31.7 "(805 mm)
  • Foldet længde: 38.8 "(986 mm)