SE Electronics X1 mikrofon med Reflexion Filter Pro Ltd

 • Video 1
kr. 1.933 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Stor værdi sE optagelse Setup
 • sE X1 storemembran kondensator mikrofon ideel til vokal
 • Hånd-bygget kapsel for kvalitet, pålidelig præstation
 • Inkluderer Limited Edition rød sE refleksion Filter Pro
 • Beskytter mod uønskede baggrundsstøj og refleksioner

SE Electronics X1 mikrofon med Reflexion Filter Pro Ltd

detaljer

SE X1 storemembran cardioid kondensatormikrofon fra SE Electronics er en høj kvalitet mikrofon til en fantastisk prisX1 er perfekt til optagelse af akustiske instrumenter og mandlig eller kvindelig vokal, det udkonkurrerer mikrofoner i sin prisklasse. Det er parret her med den SE Electronics Reflexion Filter til at sikre, at du fange professionel kvalitet vokal upåvirket af baggrund støj eller rum refleksioner.Produkt Ref: 77546

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

SE Electronics sE X1 mikrofon

SE X1 har en stor, 1" håndlavede membran, 10dB pad og lav klippe bas filter, og færdig i en dyrere sort gummi maling finish. Opbygge og sonic Performance er betydeligt bedre end vigtigste konkurrenter, og mic, som leveres med en mikrofon klip, kan være accessorised med en shock mount og flight case, hvis det ønskes.

Hjerte af guld

Kernen i sE X1 store mellemgulvet Cardioid kondensatormikrofon er en Guld-Forstøvet kapsel, bygget i hånden af dygtige ingeniører i SE Electronics og gennemtestet efter hver proces. Mylar membran er monteret og strammet i hånden, med guld sputtering tilføjet for at forbedre elektriske præstation. Omhyggelig kapsel oprettelse ikke stoppe der, som hver er tunet i hånden til at opfylde SE Electronics' høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

"SEX1 kan være en billig mikrofon, men det føles ikke på den måde. X1 virker meget godt med vokal og akustiske instrumenter, levere en fuld rørige lyd med en glat midten vifte og un-hyped toppen." Fremtidens musik

"Jeg har brugt sE X1 som en overhead, jeg har brugt det som et publikum mic og jeg har prøvet det på guitar og bas kabinetter. Det synes at være universalrengøringsmidler, og synes at virke på næsten hvad som helst du sætte det på. Alle sE mikrofoner synes at gøre, hvad de skal gøre på noget, som jeg har lagt dem på." -Lance Reynolds, ingeniør, Alt-J

SE Electronics Reflexion Filter Pro Limited Edition

Den SE Electronics Reflexion Filter Pro Limited Edition er blevet designet og udviklet for at fejre 10-årsdagen for Reflexion Filter Pro. Opførelse forbliver den samme med sin patenterede teknologi, multi-lag, men med en limited edition SE Electronics røde finish. Filtre shell og hardware har også en speciel sort finish for en glat og stilfuld look. Filteret sig selv er perfekt til at opfange høj kvalitet vokale optagelser i en række indstillinger fra high-end studios til soveværelse optagelse opsætninger. Refleksion Filter hjælper med at minimere enhver baggrund lyd eller rum refleksioner, at sikre den bedste præstation fra din mikrofon.

10th anniversary Limited Edition

SE Electronics opfundet Reflexion Filter i 2006 og blev hurtigt en hjørnesten i mange lydstudier. Reflexion Filter er perfekt til en række applikationer, når det kommer til indspilningerne, fra sangere og talte ord kunstnere til rappere og mere, Reflexion Filter har været almindeligt kendt som en af de mest fremtrædende armaturer i de fleste studier. Filteret er blevet brugt af en række legendariske musikere fra Dr. Dre til Tom Petty at nævne to. Denne 10th anniversary limited edition har samme design og konstruktion, der reme Reflexion Filter berygtede i pladeindustrien, men med en slankere, røde æstetisk og finish, med limited edition sort hardware også.

Patenteret multi Layer-teknologi

Den primære funktion af den SE Electronics Reflexion Filter Pro er at minimerer nogen baggrundsstøj, du kan pådrage sig under optagelsen, om at være i en high-end studio eller dit hjem optagelse setup, Reflexion Filter er perfekt til en række rum. Filteret giver en ren og neutral reduktion i rum refleksioner, fjerne nogen forstyrrende lyde fra dine optagelser. Dette er perfekt til hjem optagelse da det giver en billig måde at få de bedste kvalitet vokal muligt, minimere enhver udvendig støj fra computer fans til naboer. Den patenterede multi layer-teknologi hjælper med at sikre din vokal er indkapslet i området filtre giver dig den bredeste og mest transparent lyd muligt samtidig minimere eventuel ydre støj. I modsætning til andre modeller lag hver værker med en anden del af frekvensspektret, at sikre en afbalanceret og neutral lyd med ingen farve.

Opdaterede æstetik

Hjælp den samme teknologi brugt i den oprindelige Reflexion Filter, SE Electronics fejrer 10 års filtre udvikling med dens særlige sE rød finish. Dette iøjnefaldende røde finish er det samme som resten af produktsortimentet fra sE, at holde dit udstyr uniformerede. Ydersiden af filteret er også udstyret med en custom indgraveret ' 10th Anniversary Limited Edition "badge. Filtre shell og hardware har også en speciel sort finish, med montering hardware helt redesigned at forbedre stabilitet, holdbarhed og præstation værdi.

SE Electronics sE X1 Mic specifikationer

 • Hyppighed svar: 20Hz - 20KHz
 • Følsomhed: -32 dBV/Pa (25.1mV / Pa)
 • Polære mønster: Nyre
 • Impedans:
 • Tilsvarende støjniveau: 16dB(A weighted)
 • Max SPL til 0,5 THD@1000Hz: 125dB
 • Power krav: Phantom power 48V±4V
 • Stik: 3-bens

sE Reflexion filterspecifikationer

Hvad er der i æsken

 • Reflexion Filter® Pro: 10th Anniversary Edition
 • Monteringsbeslag
 • Skrue skruenøgle
 • Mic stativ tråd adapter
 • Officiel signeret certifikat

Funktioner

 • Limited edition-version af den berømte SE Electronics Reflexion Filter Pro
 • Patenteret multi layer-teknologi hjælper med at minimere forstyrrende baggrundsstøj og forbedre lydoptagelser
 • Meget slidstærk konstruktion og hardware, perfekt for dem på farten.
 • Opdateret æstetik med SE Electronics egne røde finish
 • Redesignet hardware for øget holdbarhed og stabilitet
 • Sikrer en afbalanceret lyd med ingen farve
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.