ESI U24 XL USB Audio Interface - B-Stock

kr. 572 NORMAL PRIS kr. 670 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 24-bit AD/DA konverter
 • 2 analoge Input og Output kanaler
 • S/PDIF Digital i/o med optisk og koaksial stik
 • En Output stik anvendelig som hovedtelefonudgangen
 • Støtte til professionel Audio drivere

ESI U24 XL USB Audio Interface - B-Stock

detaljer
De ESI U24 XL USB Audio Interface er en 24-bit high-performance audio lydkort med S/PDIF i/o og en output-stik, der kan bruges som en hovedtelefon-output. Denne kompakte USB audio lydkort er designet til at levere fremragende lydkvalitet i en bærbar enhed. U24 XL giver dig med 2 analoge input og kanaler med 1/4" jackstik plus en digital S/PDIF-forbindelse med både optisk og koaksial stik. Denne kraftige USB-lydenheden leverer exceptionel lydkvalitet plus support for professionel audio drivere.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 77682

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kompakt, men kraftig

De ESI U24 XL er elegant såvel som bærbar, med lydkortn måling på 10 cm x 9 cm, hvilket gør det perfekt til at tage lydkortn, uanset hvor du går. Interfacet selv er konstrueret af en robust, alle metal konstruktion til maksimal holdbarhed og stil. U24 XL giver dig med 2 analoge input og output kanaler med 1/4" jackstik samt en output-stik, der kan bruges som en hovedtelefon-output til monitorsformål. Kører på 24-bit, giver lydkortn fremragende lydkvalitet og svar, perfekt til digitale indgange. Ud over sin imponerende lydkvalitet, lydkortn også indslag realtime input monitor for indkommende signaler og støtte for professionel audio drivere som Asien 2.0. Der er også CoreAudio støtte til Mac OS X 10.4 og højere til Apple-brugere.

S/PDIF digitale indgange og udgange

De ESI U24 XL giver dig også en bekvem digital S/pDIF-forbindelse i både optisk og koaksial format for ekstra alsidighed. S/PDIF er en af de største digitale formater for fremsendende lyd. En masse af digitale lydudstyr vil komme med en S/PDIF udgang som professionel CD-afspillere eller 5,1 højttalersystemer. S/PDIF forbindelser kommer i form af både de koaksiale og optiske for maksimal fleksibilitet og kompatibilitet med andre eksterne enheder.

Funktioner

 • 2 x analog indgang og 2 analog output kanaler (1/4" jackstik)
 • En udgang stik anvendelig som Hovedtelefonudgang
 • S/PDIF digital ind og ud fås via optisk (Toslink) og coaxialkonnektorer (RCA)
 • 24 bit AD/DA konverter
 • Realtime input monitor for indkommende signaler
 • Drivere til Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP med ASIO 2.0 støtte med lav latency
 • Core Audio støtte under Mac OS X 10.4 og højere
 • Kompakt design (10 cm x 9 cm)

Se PDF ovenfor for flere oplysninger om de ESI U24 XL.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.