DISC-Cycling 74 MAX/MSP og Jitter bundle, Version 5

  • Video 1
kr. 4.880 NORMAL PRIS kr. 5.060 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Bygge din egen plugins og bruger miljøer
  • Designe Custom interfaces og visuelle effekter
  • Fuld midi, OSC og lyd DSP understøttelse
  • Brug Jitter til intergrate video eller visuelle effekter i din programrettelse

DISC-Cycling 74 MAX/MSP og Jitter bundle, Version 5

detaljer

En interaktiv grafisk programming environment for musik, lyd og medier.

I mere end to årtier, folk har med Max/MSP for at gøre deres computere gøre ting, som afspejler deres individuelle ideer og drømme. Kompatibel med Mac og Windows, Max/MSP indeholder sand cross-platform authoring og en fri runtime version.

Produkt Ref: 14058

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Klik på hyperlinket nedenfor for at se en Videointroduktion til variation af John deKron

Hvad er med navnet?

Max/MSP/variation er tre ting:

  • Max, et grafisk programmeringsmiljø, indeholder brugerlydkortn, timing, kommunikation og MIDI-understøttelse
  • MSP, realtid lyd syntese og DSP
  • Variation, til video og matrix databehandling

Max oversigt

Max brugere er mennesker, der ønsker at gøre ting, der går ud over begrænsningerne i normale software. Max er en visuel programmeringssprog - du forbinde objekter sammen med programrettelse ledninger til at designe, hvad du ønsker. En kort film viser, hvordan denne proces fungerer, klik her.

Mens mennesker har brugt Max til at oprette et stort udvalg af programmer, det primært har udviklet til at håndtere de grundlæggende elementer i medierne: tid, interaktivitet og kontrol.

Msp-oversigt

MSP giver dig byggeblokke i en syntese og DSP sprog i visuel form. Men vigtigere, MSP tillader syntese og DSP skal kontrolleres i udtryksfulde og effektive måder. Faktum er kun så mange måder at gøre lyd, men der en ubegrænset forskellige måder kontrol lyd, på grund af den måde MSP lyd objekter arbejde sammen med Max's timing, kontrol og bruger lydkort værktøjer.

Variation oversigt

Variation udvider Max/MSP programmeringsmiljø støtte realtime manipulation af video, 3D grafik og andre datasæt inden for en samlet behandling arkitektur. Og Jitter 1.7 er blevet opdateret til at arbejde med Max 5, som inkluderer støtte til "tester" til visuelt debug dine skabninger, automatiserede inspektører til visning af objektets attributter, integreret dokumentation, Unicode-tekst og mere.

Fordi variation, ligesom Max/MSP, er en artsbetegnelse, tilbyder ubegrænsede muligheder for kreative udforskning. Uanset om du er interesseret i video tilbyder forarbejdning, interaktiv kunst, undervisning nye medier eller datavisualisering, variation både høje og lave niveau værktøjer til arbejde i spændende nye måder.

Variation abstracts alle data som Flerdimensionelle matrixer, så objekter, behandle billeder kan også behandle lyd, volumetriske data, 3d knudepunkter eller numeriske oplysninger du kan få i computeren. Variations fælles repræsentation forenkler genfortolkning og transformation af medier. Og med variation, mange typer data kan behandles på GPU, udnytte den massively parallel computerkraft af dagens nyeste grafikkort.

Video

Selvom variation arkitekturen er generelle, er stærkt optimeret til brug sammen med video data, og udfører med betagende hastighed. Et robust sæt af matematiske operatorer, indtastning opbyggelse, analyse, farverum konvertering og farve korrektion, alfakanal forarbejdning, rumlige fordreje convolution-baserede filtre og specielle effekter levere byggesten for din egen Custom video behandlinger.

Variation indeholder omfattende understøttelse af Apples QuickTime arkitektur, såsom afspilning af alle QT understøttede filformater, reelle eller nonreal gang Filoprettelse, redigering operationer, import/eksport kapaciteter, integreret realtid QT effekter, video digitalisering, QTVR-, fil format konvertering og mere. QuickTime lyd kan dirigeres til MSP at udnytte MSPS kraftige audio forarbejdning kapaciteter. Til produktionsmiljøet yder variation support for digital video (DV) kamera kontrol samt input og output via FireWire, understøttelse af flere monitors til præstation situationer.

2D/3D grafik

Variations integrerede 2D/3D grafik støtte indeholder værktøjer til brug hardware accellerated OpenGL-grafik sammen med video, herunder evnen til at tekstur 3D-geometri med video-streams i realtid, Konverter lyd- og videostreams direkte til geometri data og render modeller, NURBS, 2D/3D tekst og andre fælles figurer. Der er endda lave niveau adgang til geometri data og flertallet af OpenGL API for dem, der skal være tættere på maskinen.

Brugervenlighed

Variation er tæt integreret med Cykling ' 74 Max/MSP grafisk programmeringsmiljø som lader du visuelt forbinde databehandling objekter sammen med patchcords til at oprette Custom programmer på en lignende måde til analoge modulære synthesizere.

Denne visuelle ramme giver beføjelse til at bygge dine egne unikke videoeffekter, realtime video mixere, lyd visualizers, billede til lyd synthesizere, algoritmisk billede generatorer, converter-processor batchfiler eller uanset dit hjerte ønsker. Du kan dele programmer du udvikle med andre brugere, Max/MSP og oprette enkeltstående programmer, lige som det i øjeblikket er muligt med Max/MSP. En gratis Runtime-version er tilgængelig, kører ethvert program, der er oprettet med Max/MSP/variation.

Variation inkluderer interaktiv Hjælp-filer for hver af dets objekter, detaljeret dokumentation, 37 selvstudier og en bounty af nyttige eksempler.