DISC Cycling 74 MAX/MSP, Version 5

  • Video 1
kr. 3.490 NORMAL PRIS kr. 3.607 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Bygge din egen plugins og bruger miljøer
  • Designe Custom interfaces og visuelle effekter
  • Fuld midi, OSC og lyd DSP understøttelse

DISC Cycling 74 MAX/MSP, Version 5

detaljer

En interaktiv grafisk programming environment for musik, lyd og medier.

I mere end to årtier, folk har med Max/MSP for at gøre deres computere gøre ting, som afspejler deres individuelle ideer og drømme. Kompatibel med Mac og Windows, Max/MSP indeholder sand cross-platform authoring og en fri runtime version.

Produkt Ref: 12852

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Klik på linket nedenfor for at se en Videointroduktion til MAX/MSP ved Jamie Lidell

Hvad er med navnet?

Max/MSP/variation er to ting:

  • Max, et grafisk programmeringsmiljø, indeholder brugerlydkortn, timing, kommunikation og MIDI-understøttelse
  • MSP, realtid lyd syntese og DSP

Max oversigt

Max brugere er mennesker, der ønsker at gøre ting, der går ud over begrænsningerne i normale software. Max er en visuel programmeringssprog - du forbinde objekter sammen med programrettelse ledninger til at designe, hvad du ønsker. En kort film viser, hvordan denne proces fungerer, klik her.

Mens mennesker har brugt Max til at oprette et stort udvalg af programmer, det primært har udviklet til at håndtere de grundlæggende elementer i medierne: tid, interaktivitet og kontrol.

Gang

Arbejde med tid er lettere i Max end traditionelle programmering, fordi du bruge objekter for at oprette visual "timingen maskiner" Hvis funktionsmåde du kan se, høre og ændre som de opererer.

I Max, basisenheden tid er millisekunder, men du kan også bruge metrisk tid (for eksempel barer og beats). I Max kører alt du oprette på samme tid, noget, som er meget svært at gøre i en traditionel sprog. Foruden objektet metro vist ovenfor, Max funktioner timing objekter, forsinkelse, quantize, måle tidsintervaller og udføre tid-baseret filtrering. Max's unified begrebet kontrol baseret på tal og begivenheder tillader dig at arbejde med tid i en intuitiv og konsekvent måde.

Interaktivitet

Arbejde med interaktivitet er lettere i Max, fordi du kan designe interfaces visuelt og Interfacesne indgår derefter i selve programmet. Eksempelvis styrer timingen og transport af timingen eksemplet ovenfor.

Max indeholder et rige sæt bruger lydkort værktøjer, herunder skiver, knapper, menuer og teksteditorer. På en dybere plan er det muligt at styre hele brugeroplevelsen med cross-platform support af fuld monitor Interfaces, HI enheder, Quicktime video og en integreret webbrowser. Du kan endda scripts Max for at konstruere interfaces dynamisk.

Kontrol

I Max kan alt være tilsluttet alt, fordi alt højttaler tal. En anden måde at sige dette er at Modularitet er en core design princippet om alt i softwaren.

Max kan styre MIDI-enheder, serielle enheder, sende data via et netværk og håndtere bruger inputenheder. Enhver kilde til kontrol er let tilsluttet noget du vil kontrollere. Hyppigst, dog anvendes Maxs effektive kontrol funktioner lyd via MSP og visuelle medier med variation. Og MSP og variation tilbyder deres egen kontrol muligheder, fra lyd signal analyzers video sporing og enheden støtte.

Msp-oversigt

MSP giver dig byggeblokke i en syntese og DSP sprog i visuel form. Men vigtigere, MSP tillader syntese og DSP skal kontrolleres i udtryksfulde og effektive måder. Faktum er kun så mange måder at gøre lyd, men der en ubegrænset forskellige måder kontrol lyd, på grund af den måde MSP lyd objekter arbejde sammen med Max's timing, kontrol og bruger lydkort værktøjer.

Byggeklodser

På det mest grundlæggende niveau, MSP tilbyder de grundlæggende byggesten til syntese og lyd forarbejdning: oscillatorer, filtre, forsinkelser og konvolutter. I Max 5, har vi tilføjet muligheden for at angive tidsværdierne af konvolutter og fasorer i tempo-relativ enheder. Muligheden for at kombinere lav og høj niveau komponenter er et af de entydige aspekter af arbejde med MSP.

Prøveudtagning, optagelse og afspilning

MSP giver en gruppe objekter, der arbejder sammen for sampler og prøve afspilning. Alle bruger objektet buffer, der styrer prøve buffere op til fire kanaler. Du kan spille prøver ud af en buffer på flere måder, post i en buffer, eller bruge en stikprøve buffer som impuls respons for et filter. Standard lyd filformater understøttes til både læsning og skrivning prøve buffere. MSP giver harddisken baseret optagelse og afspilning, supplerende filer af op til otte kanaler. Computerens præstation er grænsen for antallet af afspillere og optagere kan du bruge samtidigt. Plus det er let at optage den lyd, du producerer til et multikanal fil.

Kompatibilitet

MSP understøtter op til 512 input- og output kanaler. På Mac, MSP giver støtte til Core Audio og på Windows, der er ASIO, DirectSound, og MME support. MSP kan være både en ReWire-værten og klienten, og det er en yderst fleksibel vært for VST plug-ins. Max 5 tilføjer host-baseret synkronisering VST plug-ins bundet til sin nye tempo-baserede timing system.

Brugerlydkort

Msp-objekter til lyd signal visning inkluderer et oscilloskop, spektrale monitor, niveaumålere, bølgeform monitor og en sonogram. Du kan bruge faders med interne udjævning, designe diversitetsantenner filtre grafisk og redigere funktioner med vilkårlige tal af pausepunkter. Plus, da det er nemt at konvertere mellem lydsignaler og skalar værdier, noget i den rige Max bruger lydkort toolkit kan anvendes på lydkontrolpanelet og display. I Max 5 er det let at finde ud af niveauerne af enhver lyd signal med nye signal sonden.

Polyfoni

Poly-objekt kan du bruge flere kopier af eventuelle patcher, du foretager. Det understøtter output blanding, note tildeling og stemme stjæle. Og i Max 5, MSP poly objektet understøtter dynamisk programrettelse lastning og stemme fordeling, og kan køre patchers i forskellige tråde at støtte flere processorer.

Avancerede funktioner

MSP inkluderer understøttelse af spektrale domæne forarbejdning med såvel FFTs som et middel til at køre patchers synkroniseret med spektrale domæne forarbejdning. En række eksempler, herunder en scene vocoder sampler viser, hvordan du drage fordel af denne powerfulde teknologi. MSP leveres også med konfigurationsmuligheder versioner af særlige-formål forarbejdning elementer, herunder en diversitetsantenner kompressor, pitch shifter og en oscillator bank synthesizer. MSP også kombinerer pænt med databehandling Variations matrix, så du kan anvende "visuelt" signal behandling teknikker til lyd.