Alesis ophøje 6 Premium Active Studio Monitor Enkel - Ex Demo

kr. 883 NORMAL PRIS kr. 1.084 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 100 Watt (RMS, Per højttaler)
  • 6 tommer lavfrekvente Driver; 1 tomme silke Dome diskant
  • High-Density træ kabinetter med bas portering
  • Elliptiske bølgeledere, udvidet lytteområde
  • Radial-kant bafler reducere forvrængning

Alesis ophøje 6 Premium Active Studio Monitor Enkel - Ex Demo

detaljer
Den Alesis ophøje 6 Premium Active Studio Monitor har en 6 tommer basenheder, radiale kant baffel design for reduceret forvrængning, high-density træ kabinetter med bas portering og ERP kompatibel auto-sluk. Ophøje 6 premium monitore er perfekte til brug i et studie i hjemmet eller som et andet par af reference monitore.

Denne vare er en ex showroom display model. Der er lys skrammer og tegn på brug rundt om huset. Den oprindelige boksning og manual er ikke inkluderet.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 68091

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionel monitor for enhver Studio.

Alesis har været at skabe studio monitorer i over to årtier, og i tid, de har lært en ting eller to om at maksimere lyd og sonic klarhed. Ophøje 6, en professionel aktive studio monitor fra Alesis, bygger på denne gennemtestede teknologi ved at udnytte premium audio komponenter med en reaktion, der kan holde trit med nutidens musik. Med en høj kvalitet reference monitor design hjælper ophøje 6 dig med at optage, mix, lytte og skabe med tillid.

Håndværk dit Mix

Den Alesis ophøje 6 er en aktiv, bi-forstærker (50 + 25 Watt) studio monitor, der leverer en flad frekvensrespons, klar stereo imaging og fremragende bas forbigående reaktion til professionel blanding og monitor. Udstyret med en 6? vævet Kevlar lavfrekvente driver, 1 tomme naturlig silke dome diskant, og præcision kalibreret dobbelte forstærkere, ophøje 6 leverer høj-drevne lyd, der forbliver præcise og rene på tværs af et bredt frekvensområde. Dens forbedrede elliptisk bølgeledere udvide sweet spot for konsekvent, stereo lytter og giver dig mulighed at foretage justeringer til dine mix, at oversætte perfekt til ethvert afspilning system. Plus baffel radius var omhyggeligt designet til at reducere kant diffraktion. Resultatet er ren transparent lyd, der gør det muligt at blande præcist.

Komplet Studio Integration

Ophøje 6 kommer med en onboard HF - og LF-trim switche, giver dig en professionel reference monitor setup, der tilpasser sig til dit produktionsmiljø. Med - 2db, 0db og 2db indstillinger, kan du hurtigt justere ophøje 6 passer akustik af enhver størrelse rum eller lejlighed, især når det er beliggende tæt på en studio væg. En balanceret XLR + 1/4 tommer combo input og en ubalancerede RCA inddata tilsluttes dit foretrukne lydudstyr ophøje 6. Ophøje 6 ERP-kompatibel og har en automatisk shut-off-funktion, der slukker for monitoren, når det ikke er i brug.

Funktioner og specifikationer.

  • 100 Watt (RMS, Per højttaler)
  • 6 tommer lavfrekvente Driver, 1 tomme silkedome
  • High-Density træ kabinetter med bas portering
  • Elliptiske bølgeledere, udvidet lytteområde
  • Radial-kant bafler reducere forvrængning
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.