Ibanez guitarer

Gear4Music.com

Ibanez først sat deres præg på musik i slutningen af 1980 ' erne, når berømte kunstnere som Steve Vai og Frank Zappa begyndte at bruge deres elektriske guitarer. View All Information

Ibanez Topsælgere

Første 6 produkter viser

Ibanez oplysninger

Ibanez voksede af asken fra Hoshino Gakki, japanske musikinstrument firma grundlagt i 1908. De begyndte at importere guitar i 1930 's og senere fremstiller dem. I 1950 Ibanez startede produktion elektriske guitarer og i 1971 produceret guitarer af eklektisk design samt overkommelige replikaer af Gibson og Fender guitar. Ved 1980 havde Ibanez etableret sig som et større brand.

I dag Ibanez er knyttet til nogle af de bedste guitar spillere i verden og anvendt almindeligt af rock og metal guitarister. Ibanez GRG serie blev udviklet for spillere, der vil Ibanez kvalitet i en mere prisbillig pakke og er specielt beregnet til metal spillere. Ibanez Artcore er en anden populær serie af elektriske guitarer giver en varmere tone med flere af en slagkraft, ideel til rock guitarister.

Ibanez også fabrikanten en bred og eklektisk markering af bas og akustiske guitarer, deres BTB bas serie er populære til deres hals-thru konstruktion og dybere cutaways til forbedret holdbarhed. Ibanez artwood studio akustiske guitarer repræsenterer de fineste træsorter, electrics og nyskabende håndværk nogensinde udviklet af Ibanez. Hos Gear4music.com har vi et omfattende udvalg af Ibanez guitar for alle niveau af guitaristerne, alle til meget lave priser.