SubZero 60W Akustisk Guitar Forstærker - næsten ny

 • Video 1
kr. 830 NORMAL PRIS kr. 1.136 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • To kanaler til instrumenter/Mic Input
 • Bygget i DSP effekter
 • 3 bånds EQ
 • Aux input til CD-afspiller/MP3-afspilning

SubZero 60W Akustisk Guitar Forstærker - næsten ny

detaljer

Perfekt til øvelsesbrug, prøver og live spiller, den SubZero 60W akustisk Forstærker har masser af power til live-optræden. Med to kanaler, der tilbyder 3 band EQ og DSP effekter og samtidig brug af mikrofoner og CD/MP3-afspillere, har du alt hvad du behøver at opnå den live lyd du leder efter. Denne ryddelige og stilfulde forstærker fylder næsten ingen plads på scenen, og kommer med en dedikeret grip håndtag for nem transport.

Bemærk venligst, at dette element blev returneret uønskede fra en kunde. Den oprindelige boksning er scuffed og alle tætninger er brudt. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 39711

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Multi-Input indstillinger med to kanaler

Denne alsidige forstærker er udstyret med to kanaler. Først er for din akustiske guitar, og tilbyder en jack input, 3 band EQ, så du kan tilpasse din lyd til forskellige gig miljøer, og DSP effekter, herunder kor, delay og rumklang, hjælper dig med at få de akustiske toner og lyde, du ønsker.

Den anden kanal er for mikrofoner bruge en XLR-indgang. Dette er fantastisk til at synge med gennem en vokal mikrofon eller tilføje en mikrofon for forbedret atmosfære til din akustisk lyd.

Auxilliary input tillade CD-afspiller eller MP3's skal spilles direkte via forstærkeren, fremragende for praktiserende langs din favorit akustiske numre, eller yder støtte under en live akustisk sæt.

Nem at transportere

Dette slående blå akustisk Forstærker har en letvægtskonstruktion, hjørne beskyttere, og bære håndtag gør det nemt at transportere fra koncert til koncert.

Anmeldelser

"Mens det kan være petite, denne combo kan projicere dit spil til et bredere publikum med lethed, og det vil lade dig forme din akustisk tone, også. For små koncerter og storstilet busking, SubZero's 60-Watt combo kunne være en akustisk troubadour nye bedste ven. "-Tildelt 4/5 stjerner af MusicRadar.com

Funktioner og specifikationer

SubZero 60W Akustisk Guitar forstærker:

 • Power Output: RMS 60W minimum i 8 ohm @1 THD, 1 KHz
 • Input impedans: 680 K ohm
 • Højttaler: 6,5 "(bas), 3" (diskant)
 • Kontrol/instruktioner:

 • CH1: Vægtøgning, diskant, midten, bas, fase S/W DSP (kor/forsinkelse/Reverb)
 • CH2 (MIC): Vægtøgning, diskant, bas
 • CH3 (AUX-indgang): Volumen
 • MASTER (volumen)
 • Dimension: W 335mm X H 305mm X D 270mm (13.9 "X 12" X 10.6 ")
 • Netto vægt: 8,9 Kg
 • Nyeste inden for elektriske Guitar forstærker teknologi og Tone

  SubZeroer bred række boutique, premium-grade elektrisk guitar forstærkere tilbyder høj kvalitet komponenter, håndværksmæssig kvalitet og nyeste guitar forstærker teknologi til spillere krævende superb kvalitet forstærkning til en rimelig pris.

  Lige fra DSP modellering combo forstærkere til all-tube stakke, hver SubZero forstærker er udstyret med den samme opmærksomhed for detaljer, som man ville forvente fra en høj kvalitet elektrisk guitar forstærker SubZero leverer ultimativ værdi, power, udseende og lyd.

  SubZero er en eksklusive premium mærke fra Gear4music.com

  Bemærk venligst

  Denne vare blev returneret uønskede fra en kunde. Den oprindelige boksning er scuffed og alle tætninger er brudt. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

  Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

  Din ordre kan leveres med en adapter
  Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.