Skygge Kill Pot 25kOhm til aktive pickupper

kr. 172 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Skygge Kill Pot 25kOhm til aktive pickupper

detaljer

Da rockmusik begyndte at gå vilde og højt i 1960 ' erne maskingevær lydeffekten med en guitar er, et af de vigtigste kendetegn. Hvis du strum en korde, slå omfanget af én pickup ned de andre pickup og flytte din toggle hurtigt op og ned, Makulerer din lyd. Dette er den så kaldte maskingevær lydeffekt, som du kan høre i utallige rock sange. Så langt så godt- men de radikale aktioner ødelagt utallige toggle switches. Nu, skygge løst problemet irriterende: The SH 124 dræbe Pot er en entydig potentiometer med en momentan push switch til elektriske guitarer, som et øjeblik dræber lyden ved at optegne det op og ned.

Produkt Ref: 25467

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Skubber det op og ned hurtigt opretter en ekstraordinær lydeffekt, som er kendt fra den vilde Rock' n Roll dage - nu kan du oprette din egen maskingevær lydeffekt med din guitar. Dette bevarer dine skifte og er meget mere bekvemt at håndtere.

Du kan installere SH 124 dræbe potten let i enhver fælles elektrisk guitar. På grund af dens 16 mm bushing passer det selv arch-top guitarer. Potten dræbe erstatter den standard potentiometer af din elektrisk guitar. Det er op til dig, om du vælger at erstatte din diskenhed eller tone potten.

Naturligvis ved at erstatte din standard potentiometer med SH 124 dræbe potten mister du ikke funktionen af det gamle. Du kan også styre diskenhed eller tone med at dræbe Pot - og desuden det giver dig mulighed for nemt at oprette en forbløffende lydeffekt.

SH 124 garanterer 2 millioner af disse skubber som forsikrer talrige maskingevær lyde. Fra dette synspunkt er SH 124 dræbe potten et reelt "killer"!

Funktioner/specifikationer:

  • Holdbart, specielt designet potentiometer med momentary push-switch
  • Montering bushing: 16 mm; M7 x 0,75 tråd
  • SH 124-25 (25kOhm) til aktive pickupper