Seagull S6 oprindelige QI Electro Akustisk Guitar, naturel m / TRIC taske

kr. 4.755 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Inkluderer TRIC taske værdi 109 kr

Seagull S6 oprindelige QI Electro Akustisk Guitar, naturel m / TRIC taske

detaljer

Den Seagull S6 originale er tilgængelig for et begrænset tidsrum med en deluxe TRIC taske. Den Seagull S6 er alsidige og pålidelige med en fremragende lydkvalitet. Med en solid ceder top, lamineret canadiske vilde kirsebær krop og hånd-færdige ahorn hals, producerer denne guitar en rig og farverige tone, ideel til et stort udvalg af stilarter og genrer.

Produkt Ref: 73549

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Guitarens krop, lidt mindre og smallere end typisk Dreadnought-stil guitarer, producerer en varm og afbalanceret tone uden lider af uønskede boominess. Vælg pres-testet solid ceder toppen giver varme og klarhed, især ved lavere mængder, hvilket gør den ideel til fingerstyle spiller. Guitarens krop er lavet af en 3-lags laminat af canadiske Wild Cherry, giver det en mørk og fuld-lydende mellemtone, halvvejs mellem Rosewood og mahogni.

Ergonomisk ahorn hals

Guitarens ergonomisk sølv blad ahorn hals funktioner en integreret sæt konstruktion giver stabilitet og undgå vrid eller vridning, selv i vanskelige klimaer. Koniske ophænget er designet til at give en lige streng pull, sikre større lethed og konsekvens af tuning. Guitaren har også Seagull's nyskabende dobbelt funktion Truss Rod. I modsætning til de fleste konventionelle truss stænger er denne rod i stand til at bøje i begge retninger, at give større lethed af justering for at korrigere både under - og over - bowed halse.

Custom Højglanspolerede Finish

Guitaren er belagt med et tyndt Custom Højglanspolerede finish, der giver den nødvendige modstand mod slid og ælde uden at være tyk nok til at dulme solid ceder toppen naturlig lyd. Ved at lade træet at ånde og vibrere frit, dette omhyggeligt anvendt finish fremmer den guitar "" aldringsprocessen, får det til at udvikle en rigere, mere udtryksfuld tone mere det spilles.

Quantum jeg elektronik

Komplimenterede den alsidige guitarlyd er Godin EPM Quantum jeg elektronik system. Perfekt til både fase og studio, dette system har en meget lydhør sadel transducer, og er udstyret med en 2-bånds EQ og digital tuner.

TRIC etui medfølger

TRIC Deluxe Dreadnought Multifit guitar case er designet til at passe dreadnought, arch top og mini jumbo figurer Seagull TRIC kasser er omkring som high-tech som guitar kasser kan få. TRIC stativ for termisk reguleret Instrument sag. Ikke alene giver TRIC taske den sædvanlige beskyttelse fra bangs og bump men egenskaberne, der termisk forordning betyder dit instrument er sikkert i alle klimaer også.

Super letvægts TRIC taskeen vejer lige under 3,65 pounds. Sig ligeledes egenskaber en stor front zip lomme og indvendig opbevaringsrum. Formen montering overdådigt interiør shell hjælper suspendere og sikkert holde din guitar på plads.

Funktioner og specifikationer

Krop & bro

 • Krop: Dreadnought
 • Top: Vælg trykprøvet Solid ceder
 • Ryg & sider: Canadiske Wild Cherry
 • Hoved: Palisander
 • Sadlen: Kompenseret Tusq® af GraphTech
 • Finish: Semi-gloss Custom poleret

Hals & gribebræt

 • Hals: Sølv blad ahorn
 • Hals konstruktion: Integreret sæt hals
 • Truss Rod: Dobbelt funktion
 • Gribebræt: Palisander
 • Nut: Kompenseret Tusq® af GraphTech
 • Møtrik bredde: 1,8 "

Elektronik & Hardware

 • Elektronik: Godin EPM Quantum jeg