Roland CUBE Street EX batteri drevet Stereo forstærker - boksen åbnet

 • Video 1
kr. 3.862 NORMAL PRIS kr. 4.557 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 50 Watt fra 8 AA batterier
 • Kan vælges Output Power tilstande
 • Transportable letvægts Design
 • Kraftfuld Full Range Stereo lyd
 • COSM toner til Guitar

Roland CUBE Street EX batteri drevet Stereo forstærker - boksen åbnet

detaljer

Dette er en B-Stock element. Bemærk venligst, at B-Stock elementer er enten ex display, ex reparation, eller der tidligere blev returneret af en anden kunde.Roland CUBE Street EX batteri drevet stereoforstærker er en alle formål, on-the-go forstærker og/eller PA system. Perfekt til gadekunstnere og omrejsende musikere, de CUBE gaden EX er kompakt i størrelse og bettery-drevne for nem betjening og transport. Nyd ren, punchy lyd for større menneskemængder med 50 Watt og en stereo speaker system med dobbelt basenheder og diskanter, mens fire uafhængige kanaler tilbyder rigelig forbindelser til en række forskellige mikrofoner og instrumenter, på giver dig utrolige alsidighed. Valgbar strømtilstande giver op til 20 timers drift med otte AA-batterier, og to CUBE Street EX enheder kan kobles sammen for mere lyd dækning, hvis nødvendigt. Og med i - CUBE LINK, kan du endda tilslutte din iPhone eller iPad spille opbakning musik og optage dine optrædener!

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 80291

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Med dens kompakte størrelse og batteri-drevne drift, Roland's CUBE Street blev et kæmpe hit blandt rejser musikere. Nu, den nye CUBE Street EX gennemsyrer den populære mobile forstærker med en enorm præstation opgradering, der leverer flere projektion, flere kanaler og mere alsidighed. 50 store Watt af power og en stereo speaker system med dobbelt basenheder og diskanter give ren, punchy lyd for større menneskemængder, mens fire uafhængige kanaler tilbyder rigelig forbindelser til en række forskellige mikrofoner og instrumenter. Detaljeret lyd justering er tilgængelig med separat EQ og reverb kontrol og stor guitar toner er udgående i let med de indbyggede COSM ampere. Valgbar strømtilstande giver op til 20 timers drift med otte AA-batterier, og to CUBE Street EX enheder kan kobles sammen for mere lyd dækning, hvis nødvendigt. Og med i - CUBE LINK, kan du endda tilslutte din iPhone eller iPad spille opbakning musik og optage dine optrædener!

Imponerende præstation svarende til en lille PA System

Udstyret med 50 Watt stereoplade power, to otte-tommer basenheder og to diskanter, kompakt CUBE Street EX ubesværet projekter dine musikalske forestillinger med klar og dynamisk lyd. Takket være unikke nye strømkredsløb udviklet af Roland, kan du nyde clean headroom og lydkvalitet på et niveau, der er umuligt med nogen andre batteridrevne amp. Udgangseffekten er justerbar i tre niveauer-Max (50 W), Normal (25 W) og Eco (10 W)-så du kan spare på batteriet i situationer hvor du ikke har brug for maksimal effekt. I Eco-tilstand, vil otte AA Ni-MH batterier vare op til 20 timer! Den CUBE Street EX kan også være drevet med den medfølgende AC adapter på koncerter, hvor elektrisk energi er let tilgængelige.

Flere indgange til at støtte enhver udfører Setup

Den CUBE Street EX har en indbygget mixer med fire uafhængige kanaler, giver rigelig tilslutningsmuligheder for alle slags kunstnere. Mikrofon/Instrument og mikrofon/Guitar kanaler har XLR/TRS combo-stik for at understøtte mikrofoner eller enheder med 1/4-inch udgange, og hver kanal er udstyret med sin egen tre-bånds EQ og reverb virkning for diskrete lyd udformningen. Mono/stereo Line i kanal er udstyret med 1/4-inch donkrafte, mens lyd i kanal giver en stereo 1/8-inch mini jack, der også understøtter i - CUBE LINK. Hvis du fylde alle kanaler, kan du bruge bagpanel Aux In-stik til at tilslutte en ekstra mono enhed, hvis nødvendigt.

Den alsidige CUBE Street EX er ideel til alle former for musikalske performance situationer. Her er blot et par:

 • Vokal, guitar, synthesizer og elektronisk slagtøj
 • To vokalister, keyboard og backing-spor
 • Elektrisk og akustisk guitar duo med trommemaskine
 • Vokal, guitar, trommemaskine og backing-spor

Great Guitar toner med COSM forstærkere og effekter

Den CUBE Street EX gør det nemt for guitarister at tilslutte og få pro lyder straks. COSM toner til elektrisk guitar inkluderer ledning, Crunch, og rene, plus en akustisk Simulator for ekstra alsidighed fra et enkelt axe. Der er også en AC forforstærker optimeret til akustisk/elektrisk guitar og en bekvem indbygget tuner. Kor / delay og reverb virkninger er tilgængelige samt, og disse kan slås til/fra med valgfri footswitches mens de udfører.

Marmelade og optage med i - CUBE LINK og CUBE JAM

Roland's innovative i - CUBE LINK lydkort lader dig integrere din iPhone, iPad eller iPod touch i dine optrædener med den CUBE Street EX. jeg - CUBE LINK forbinder til din enheds audio stik med det medfølgende kabel, giver to-vejs kommunikation med din yndlingsmusik apps. Roland? s gratis CUBE JAM app er en ideel partner, så du kan spille sammen med musiknumre fra din iTunes-bibliotek og optage den CUBE Street EX output lige tilbage i ca CUBE JAM indeholder også en række nyttige funktioner til øvelse, jamming, og udfører, såsom uafhængige pitch/hastighed justering og centrum annullere for minus-one spiller og karaoke.

Stå montering og lyd ekspansion

Når de placeres på jorden, den CUBE gaden EX vinklet back giver fremragende monitor til at udføre i gaden situationer og på større faser. Hvis du har brug for bredere lyd dækning for større menneskemængder, kan forstærkeren monteres en valgfri ST-A95 højttaler stå. Med funktionen handy Stereo Link to CUBE Street EX enheder kan bruges sammen til at skabe en kraftig stereo PA med op til otte separate indgange.

Let og slidstærkt Design

Ligesom alle forstærkere i Roland's berømte CUBE serie, den CUBE Street EX er bygget til at holde. Det har en høj styrke ABS sprøjtestøbte organ, der har bestået strenge holdbarhed test, der sikrer pålidelighed i alle former for udendørs udfører situationer. Ud over at være hård, den CUBE Street EX er overraskende let, hvilket gør forstærker en brise til at bære fra koncert til koncert. En valgfri CB-CS2 bæretaske giver en bekvem skulderrem og tilbehørslommer, plus en vandtæt dække, der beskytter forstærker fra fugt mens de rejser.

Funktioner

 • Innovative nye Roland teknologi giver 50 stereo Watt fra otte AA-batterier
 • Valgbar output power modes til at optimere batteriets levetid for forskellige udfører situationer (Max: 50 W/5 timer; Normal: 25 W/10 timer; Eco: 10 W/20 timer *)
 • Transportabel, letvægt designe (7,4 kg/16 lb. 5 ounce) med holdbart ABS sprøjtestøbte fryser
 • Kraftfuld, fuld-omfang stereoplade klang med dobbelt 8-tommer basenheder og 2-tommer diskanter
 • Fire uafhængige kanaler til at forbinde en række mikrofoner, instrumenter og lydenheder
 • To XLR mic indgange tillade to sangere til at udføre på en gang
 • COSM toner til elektrisk guitar, herunder Clean, Crunch og Lead; forforstærker for akustiske guitar giver ren og naturlig lyd
 • Vinklet tilbage til brug som en fase monitor; Monteringshul til brug med valgfri ST-A95 højttaler stå
 • Stereo Line Out-stik til tilslutning til en ekstern lyd system når det brugt som en scene monitor
 • Stereo Link-stik til at tilslutte en anden CUBE Street EX for bredere lyd dækning
 • Nem optagelse til din iPhone/iPad via i - CUBE LINK og gratis CUBE JAM app
 • Valgfri CB-CS2 bæretaske lavet med vandafvisende materiale

* Omtrentlige batterilevetid under kontinuerlig brug med genopladelige AA Ni-MH batterier

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.