Roland CUBE-20GX guitar forstærker

 • Video 1
 • Video 2
kr. 1.145 NORMAL PRIS kr. 1.349 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 20-Watt guitarforstærker med specialdesignet 8’’ højtaler
 • Tre kanaler: JC CLEAN, LEAD (seks forskellige typer), og SOLO
 • SOLO channel er fuldt ud programmerbar, og gør det muligt at gemme og genindlæse JC CLEAN eller LE
 • Tre uafhængige effektsektioner: EFX (fem typer), DELAY og REVERB
 • Håndfri kanalswitching, effekt on/off og mere via GA-FC Foot Controller (tilkøb)

Roland CUBE-20GX guitar forstærker

detaljer

Ved at bygge videre på den kvalitets tone og stensikre pålidelighed, der har gjort CUBE-navnet berømt, skruer den nye CUBE-GX serie op for dampen med endnu mere alsidig funktionalitet og forbindelse til Apples iPhone, iPad og iPod touch. CUBE-20GX er lille og dog mægtig og er en potent guitar forstærker med funktioner og performance der gør den til klart den bedste i sin klasse. Tre kanaler, der kan skiftes med fodswitches, inkluderer JC CLEAN, LEAD og en fuldt ud programmerbar SOLO-kanal med indbyggede lydeffekter i tre forskellige effektsektioner. I-CUBE LINK giver en ny dimension til øvning og mobile optagelser og leverer et simpelt indbygget studieinterface til at arbejde med musik-apps på dine favorit iOS-enheder.Produkt Ref: 38795

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Roland CUBE-20GX guitarforstærker

CUBE-20GX er en guitar forstærker bygget for sjov! Perfekt til øvelsesbrug, eksperimenter og optagelse, CUBE-20GX kombinerer kvalitet CUBE tone og pålidelighed med alsidige nye tilslutningsmuligheder. Tilslut dig iOS enhed og download Rolands gratis CUBE JAM app og du har en lang række værktøjer i dine hænder til at udvikle din lyd og forbedre dine færdigheder. Spille sammen med din favorit bands, fjerne og udskifte guitarsoloer med dine egne og derefter optage dine kreationer med et enkelt tryk. En rigtig sjov måde at lære, spille og forbedre på guitar - alt i én kompakt amp.


Oplev din perfekt lyd

Roland's CUBE-20GX har tre uafhængige kanaler med nogle store guitar toner. JC CLEAN-kanalen giver dig lyden af Roland JC-120, mens bly kanal tilbyder seks toner for dig at vælge fra - ideel til flere stilarter af musik. Vælg fra sprøde forvrængning, varm overdrive eller ekstreme gevinst, eller der er endda en flot akustisk guitar simulation til at eksperimentere med. SOLO-kanal er fuldstændigt programmerbar, så du kan gemme alle dine indstillinger fra enten JC rene eller bly kanal med yderligere EQ og effekter. Kanaler er let valgt lige fra frontpanelet på forstærkeren eller hvis du foretrækker, bruger en frivillig fodkontakten som den BOSS FS-5U eller FS-6.

Hvis du elsker at eksperimentere og ønsker at være i stand til adgang til er en række store guitar toner med lethed Roland CUBE-20GX ideel. Enkle kontrolelementer i sektionen EFX kan hurtigt ringe op fem type guitareffekter, to typer af dedikerede forsinkelse og vintage fjeder emulering eller studio-stil pladen REVERB så du nemt kan finde lyden af din foretrukne kunstnere.


Nemt linke din yndlingsmusik Apps

Hvis du kan lide at bruge musik apps Roland's innovative er i-Cube LINK lydkort den bedste måde at problemfrit integrere din iPhone, iPad eller iPod touch med din guitar amp. Inkluderet kablet kan du tilslutte din iOS enhed hurtigt og nemt via audio-stikket. Brug din yndlingsmusik apps til at spille sammen med spor, sende studio kvalitet guitar toner og effekter lige ind i en optagelse app. Jeg-Cube LINK jack kan også brugt som en stereo input så hvis du har lyst til blot at lytte til nogle sange eller optagelser, du har foretaget, kan du spille dem lige igennem CUBE-20GX.

Spille, lære, post med gratis Cube marmelade

Hvis du leder efter en app til at få dig i gang, udgjort Roland CUBE JAM som er tilgængelig fra App Store gratis. Denne intuitive musik app forvandler din iOS-enhed til en sjov musikcenter for timers jamming, optagelse og øvelse. Brug app til at spille dine foretrukne sange eller minus-et spor gennem CUBE-20GX og du vil snart være i stand til at spille sammen med din favorit riffs note for kommentar. Den brugervenlige app kan også brugt til at optage og fange din jam sessions med et enkelt tryk.

Efter optagelse du kan eksperimentere med mængden af guitaren og backing spor, og når du er tilfreds, eksportere blandingen til en 16-bit 44,1 WAV-fil til del eller lytte til senere. Andre fantastiske funktioner i Cube JAM app inkluderer øvelse værktøjer som uafhængige hastighed og pitch justering og centrum annullere som fjerner soloer, så du er fri til at spille sammen på en måde, der passer dig.

At høre, hvordan kuben-20GX lyder med forvrængning, JC rene og Extreme effekter, skal du downloade den lyd forpremierer fra nedenstående links.

Funktioner

 • 20-Watt guitarforstærker med specialdesignede 8-tomme højttaler
 • Tre kanaler: JC CLEAN, bly (seks forskellige typer) og SOLO
 • SOLO kanal er fuldt programmerbar, så du kan gemme og huske JC rene eller føre lydindstillinger type plus EQ og effekter
 • Tre uafhængige effekter sektioner: EFX (fem typer), delay og rumklang
 • Hænder-omkostningsfrit kanalskift med valgfri BOSS FS-5U eller FS-6 footswitches
 • Jeg-Cube LINK jack indgangskilder enkel lydkort med iPhone, iPad og iPod touch (interfacekabel medfølger)
 • Gratis CUBE JAM app til iOS spiller sange og minus-en jamming spor, og lader dig optage CUBE-20GX? s toner sammen med musikafspilning
 • Tre-bånds EQ; indbygget kromatisk/manuel tuner
 • OPTAGELSE ud / PHONE jack for tavs øvelse og direkte optagelse

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.