OFFLINE Line 6 Spider V 240 Guitar Combo forstærker

 • Video 1
kr. 3.712 NORMAL PRIS kr. 4.440 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 2 x 12" højtalere & 2 høj frekvens diskanter Give en sprød klarhed.
 • 240-Watt Combo Forstærker med opdaterede modellering & indbyggede effekter.
 • TrÃ¥dløs-klar til Vælg Line 6 relæ sendere & 2 XLR udgange.
 • 128 udformet Presets inkluderer ikoniske rigge & klassiske kunstner toner.
 • USB Audio optagelse & afspilning med Mac, PC, Android og iOS

OFFLINE Line 6 Spider V 240 Guitar Combo forstærker

detaljer

Den Line 6 Spider V 240 Guitar Combo forstærker er udstyret med en full-range højttaler ordning, som består af to 240 Watt 12" custom-designet guitar højttalere og to højfrekvens diskanter, leverer en fantastisk klarhed, der lyder godt med electrics, akustik og musik. Udstyret med en intern wireless modtager, Spider V 240 er kompatibel med relæ G10T senderen (sælges separat) giver mulighed for en wireless præstation, og eliminerer behovet for efterfølgende kabler. Vælg mellem mere end 200 nyligt raffineret ampere, cabs og virkninger og hurtigt dial-in den perfekte tone ved hjælp af enkle farve-kodet kontrolelementer. Denne alsidige forstærker også er fyldt med over 100 specialdesignet presets herunder ikoniske rigge, kunstner-bygget toner og Line 6 originaler. To yderligere XLR udgange kan du tilslutte direkte til PA for en ren lyd uden indblanding. Spider V 240 tilbyder også USB audio optagelse og afspilning med Mac, PC, Android og iOS-enheder, såvel som en indbygget tuner, metronom og fast trommeslager loops, hvilket gør det perfekt til at øve, jamming og også optage.

Produkt Ref: 79747

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Brugerdefinerede højttaleren leverer powerprojektion

I modsætning til andre i nye Spider V serien, Spider V 240 er større bror og har tilføjet power er udstyret med en full-range højttalersystem, der består af to 12" custom-designet guitar højttaler og også to højfrekvens diskanter. Denne stærke kombination vil give dig med den perfekte volumen for en live koncert, og optagelse. Dets brugerdefinerede designet højttaler betyder din forstærker lyder godt med electrics, akustik og musik. Desuden, giver denne innovative højttalersystem du spille din favoritmusik, såvel som øvelse din guitar, som er ideel til praktiserende langs til musik.

Trådløs-klar i sekunder

Som med andre i denne serie, denne innovative forstærker er også er udstyret med en intern wireless modtager, der er kompatibel med den relæ G10T senderen (sælges separat) at gøre din forestillinger wireless. Dette wireless senderen eliminerer behovet for efterfølgende kabler, der kan forårsage farer og virkning lyden. Relæ G10 senderen arbejder med næsten alle guitar typer, der har en typisk 1/4" output stik, som brugt på de fleste passiv og active instrumenter. Vil wireless har aldrig været så strømlinet eller let!

Hurtig & velkendte kontrol

Spider V 240 tilbyder en enkel nem at bruge control indstillinger med farvekodede control. Denne funktion er især ideel til mørke stadier hvor belysningen er dårlig. Tweak-indstillinger og parametre direkte på forstærker ved hjælp af traditionelle drejeknapper og intuitiv redigering interface.

Store tonale muligheder

Spider V 240 tillader dig at vælge mellem mere end 200 nyligt raffineret ampere, cabs og effekter, herunder comp, Distortion, graduering, Delay, Pitch/Syth og Reverb. Dette store udvalg af indbyggede effekter overflødiggør pedaler, og derfor gør din set-up tid en brise. Til overflod, egenskaber denne 120 Watt forstærker en XLR direkte output, som tillader dig at oprette forbindelse direkte til PA at få den perfekte tone.

Straks inspirerende Tone

Spider V 240 er også udstyret med et stort udvalg af kunstner presets, som blev skabt af mange af dagens hotteste guitarister, samt ikoniske Rig presets baseret på utrolige opsætninger fra legendariske sange og album. Derudover et valg af standard presets vil lade dig med at opnå classic Line 6 originaler, der lyder godt i nogen form for musik.

Forbedret presets med Variax® akustisk teknologi

Spider V ikke bare lyd fantastisk med elektriske guitarer, det har også forbedret akustisk presets, som er designet med Variax® akustisk teknologi, at bringe de bedste tonale kvaliteter af din akustisk guitar. Tastes i effekter som delay og reverb vil hjælpe dig med at tage en gennemsnitlig akustisk lyd til et højere niveau. Spider V leverer akustiske tone med dybde og klarhed, at regelmæssig elektriske forstærkere bare ikke kan matche, øge den samlede alsidige af amp, og eliminerer behovet for ekstra ampere.

Indbygget tilbehør

Spider V 240 spækket med ekstra funktioner, der vil tage øver og optræder live til det næste niveau, er udstyret med en indbygget tuner, der giver hurtig og præcis tuning. Denne indbyggede tuner også eliminerer behovet for yderligere pedaler, kabler eller enheder. Bare tryk på knappen på frontpanelet og tune up. Dette er især nyttigt, når hurtigt at oprette eller re tuning under et sæt. Derudover hjælper denne combo forstærker også dig med at holde dine riffs i gang med sin indbyggede metronome og rigtige trommeslager loops indspillet af pro musikere.

USB-tilslutning

En anden stor indslag at Spider V 240 har at tilbyde, er det USB-kapaciteter, som kan du optage din lyd med en Mac, PC, Android og iOS enheder. Dette registreres præstation kan så blive delt på sociale medier (via telefon eller computer), eller blandet med andre spor i studiet, mulighederne er uendelige. Derudover kommer Spider V med gratis Cubase® LE musik optagelse software, som giver dig alt hvad du behøver for at starte optagelsen great guitar tracks, samt redigere og bland dine spor fra start til slut.

Holdbar konstruktion

Samt levere en alsidig amp, styrket dens holdbar konstruktion funktioner støbt hjørner, en fleksibelt bærehåndtag og en klassisk grå gitter klud for optimal bærbarhed.

Funktioner

 • To 12" brugerdefinerede højttalere og to højfrekvens diskanthøjttalere for bedøvelse klarhed
 • 240 watt guitarforstærker med opdaterede modellering og effekter
 • TrÃ¥dløs-klar til Vælg Line 6 relæ sendere
 • Masser af volumen til live koncerter og indspilning
 • Inkluderer indbygget tuner, metronom og trommeslager sløjfer
 • 200 + forstærker og FX modeller tilgås via hurtig og nem kontrol
 • XLR direkte udgange for tilslutning til PA lydsystemer
 • Full-range højttalere lyder godt med electrics, akustik og musik
 • 128 udformet presets inkluderer ikoniske rigge & klassiske kunstner toner
 • Alle forstærker og effekter lyde er nemt redigerbare via frontpanel kontrol
 • USB audio optagelse og afspilning med Mac, PC, Android™ og iOS-enheder
 • Kompatibel med Line 6 FBV™ 3 og FBV MKII fod controllere (sælges separat)
 • 1/4" guitar input, 1/8" Hovedtelefonudgang, 1/8" stereo aux input

Specifikationer

 • Højttalerstørrelse: 2 x 12"
 • Effekt: 240 watt
 • Produktstørrelse: 10.7" L x 26.9" W x 21.7" H
 • Produktvægt: 43 lbs
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.